PFDK'nın Konyaspor'a Faturası Ağır Oldu!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Konyaspor Kulübü'ne Trabzonspor maçındaki olaylar sebebiyle ağır para cezası ve tribün kapatma cezası verdi.
PFDK'nın Konyaspor'a Faturası Ağır Oldu!
Kayıt Tarihi: 09.04.2024 21:21 - Son Güncelleme: 28.04.2024 21:13
YAZI
A

Konyaspor'un Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında evinde Trabzonspor ile karşı karşıya geldiği maçta yaşanan olaylar, kulübü önemli bir yaptırımla karşı karşıya bıraktı.

PFDK, yeşil-beyazlı kulübe hem para hem de tribün kapatma cezası verdi.

PFDK'dan Konyaspor'a verilen cezalara ilişkin yapılan açıklamada; taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle, kuzey alt tribünü C ve doğu alt tribünü C bloklarda yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki iç saha maçına girişlerinin engellenmesine karar verildiği belirtildi.

Ayrıca; aynı müsabakada Tümosan Konyaspor Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 168.000 TL, yayın talimatına aykırı eylem nedeniyle de 125.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verildiği belirtildi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler