Seçim Sonuçları Ak Trolleri Birbirine Düşürdü

Kurulduğu günden bu yana ilk kez 31 Mart seçimlerinde birinci parti olamayan AK Parti'nin seçim muhasebesi yapıp yapmayacağı merak edilirken, partide farklı gelişmeler yaşanıyor. Son olarak AK Partili sosyal medya trolleri birbirine girdi.
Seçim Sonuçları Ak Trolleri Birbirine Düşürdü
Kayıt Tarihi: 05.04.2024 00:54 - Son Güncelleme: 09.05.2024 07:37
YAZI
A
Uzun zamandır AK Parti'nin trollüğünü yapan Mert Armağan ile AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Ömer Faruk Övenç arasında tartışma çıktı.

Armağan, X (Twitter) hesabında; "Ömer Faruk Özgenç, göz göre göre söz konusu ajansın vesayetine nasıl girdiğini sonra yazacağım. Sahada yoksunuz. Her gün ajanstasınız" paylaşımını yaptı.

"Sen Partiden Usulsüzce Araba İsteyen Adamsın"

Övenç, "Oğlum sen partiye gelip benden usulsüzce araba isteyen adamsın. Kul hakkına girmeyip milletin paralarını sizin gibi sırtlanlarla peşkeş çekmediğimiz için birileri sizi üstümüze salıyor" diye yanıt verdi.

Armağan, usulsüzce araba istediğini kabul ederek, "Evet çok zor bir dönemdeydim devletin yaptıkları projeleri tanıtmak için yarınlarını görüntülemek için bir araç istemiştim vermemiştiniz. Konu ben değilim Erdoğan. Yavuz hırsız ev sahibini mi bastırıyor" dedi.

Tartışmaya tepki gösteren AK Parti seçmeni ise, partinin önce bu tiplerden temizlenmesi gerekiyor yorumunu yaptı.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler