Seydişehir'de Vali Doğan İncelemelerde Bulundu

Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, önceki gün şiddetli rüzgar nedeniyle inşaat halindeki bir binanın çatısının Seydişehir Kaymakamlığı otoparkındaki araçların üzerine düşmesi sonucu yaşanan olayın ardından, ilçede incelemelerde bulundu.
Seydişehir'de Vali Doğan İncelemelerde Bulundu
Kayıt Tarihi: 04.12.2012 11:09 - Son Güncelleme: 10.04.2024 01:37
YAZI
A
 Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Seydişehir ilçesinde önceki gün şiddetli rüzgar nedeniyle inşaat halindeki bir binanın çatısının uçması sonucu yaşanan olayın ardından Kaymakam Tuncay Sonel’i ziyaret etti. Kaymakam Sonel ve Belediye Başkanı Abdulkadir Çat tarafından karşılanan Vali Doğan, ziyaretinde geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Kaymakamlıkta bir süre sohbet eden Vali Doğan, daha sonra olayın meydana geldiği ve dört aracın hasar gördüğü kaymakamlık otoparkı ile binanın olduğu yerde incelemelerde bulundu. Vali Doğan, "Can kaybının olmaması önemli bir durum. İnsanoğlunun başına her an her şey gelebilir. Allah halkı korumuş’’ dedi. Kaymakam Tuncay Sonel ise, "Sayın Valimiz bizlere geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Kendisinden Allah razı olsun. Seydişehirliler olarak şükranlarımızı sunuyoruz’’ şeklinde konuştu.
ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler