Sinan Ateş'in Eşi: Katilleri Biliyorum!

Ankara'da uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, "Katilleri biliyorum ama somut delilim yok" dedi. Ayşe Ateş, "Cumhurbaşkanımızın bu vebalin altına gireceğini düşünmüyorum" ifadelerini de kullandı.
Sinan Ateş'in Eşi: Katilleri Biliyorum!
Kayıt Tarihi: 10.04.2024 00:19 - Son Güncelleme: 29.04.2024 21:13
YAZI
A

30 Aralık 2022'de Ankara-Çankaya'da sokak ortasında öldürülen Sinan Ateş'le ilgili hala bir iddianame hazırlanamazken, Ayşe Ateş, eşinin öldürülmesine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Sözcü Tv'den İpek Özbey'e konuşan Ayşe Ateş, eşinin katillerini bildiğini ancak somut delilleri olmadığını belirtti.

Sinan Ateş'in öldürüldüğü gün yaşadıklarını anlatan Ayşe Ateş, şu ifadeleri kullandı:

"Büyük kızım hepimizden erken evden çıkıyordu. O çıktı. Sonra biz uyandık. Sinan'la birlikte kahvaltı yaptık. Sinan hepimizden bir saat kadar sonra evden çıkardı. Her sabah olduğu gibi Zeynep'le saklambaç oynadı. Sonra evden çıktık. O gün ona sarılmadığım için pişmanım. Keşke son kez sarılsaydım. Sadece Zeynep'e sarıldı ve çıktık evden.

Öğleden sonra iki civarı üst üste telefonlar gelmeye başladı. İşte arkadaşlar aradı nerdesin diye. Yeğenler aradı yenge nerdesin diye. Anladım bir terslik olduğunu. Onunla birlikte vurulan dayısının oğlu Selman’ı aradım. Selman açmadı. Başka bir arkadaşı açtı. Hastanede olduklarını söyledi. Hastaneye gidince anladım zaten. Büyük bir kalabalık vardı hastanenin önünde öyle anladım"

'Ülkü Ocaklarından Tehdit Alıyordu'

Özbey'in 'Kimden ve neden tehdit alıyordunuz?' sorusunu yanıtlayan Ateş, "Bunu tehdit edenlere sormak lazım. Sinan'ı neden tehdit olarak görüyorlardı? Görevi bıraktığı andan itibaren itibarsızlaştırma politikası güttüler Sinan'a karşı, Ülkü Ocakları mensupları tarafından, yöneticileri tarafından…" ifadelerini kullandı.

"Katilin kim olduğunu biliyor musunuz?" sorusunu da yanıtlayan Ateş, şu ifadeleri kullandı:

"Evet tabii ki. Her şey açıkça ortada. Bunu ben de söylemiyorum. Ben kim olduklarını biliyorum ama nasıl söyleyeyim. Çünkü orada değildim. Olayı görmedim. Nasıl söyleyeyim. Bunu hakimler savcılar söyleyecek"

'MHP'den Hiçbir Şey Beklemiyorum'

"Ben artık bu yükü taşıyamıyorum. Ben devletimi yanımda görmek istiyorum. Ben basın açıklamamda Sayın Cumhurbaşkanımıza seslenmiştim. Onun bu vebalin altına gireceğini düşünmüyorum. Mutlaka bana yanıt verecek" diyen Ayşe Ateş, 'MHP'den beklemiyor musunuz?' sorusuna ise, 'Hayır ben onlardan hiçbir şey beklemiyorum' yanıtını verdi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler