Tarım Kredi'den Ramazan Kampanyası! Zam Yok İndirim Var

Türkiye genelinde 4 binden fazla satış noktasına sahip olan Tarım Kredi Marketleri, Ramazan ayı boyunca hiçbir ürüne zam yapmayacağını duyurdu.
Tarım Kredi'den Ramazan Kampanyası! Zam Yok İndirim Var
Kayıt Tarihi: 04.03.2024 13:13 - Son Güncelleme: 25.04.2024 07:29
YAZI
A
Türkiye genelinde 4 binden fazla satış noktasına sahip olan Tarım Kredi Marketleri, Ramazan ayı boyunca hiçbir ürüne zam yapmayacağını duyurdu. Ramazan Bayramı sonuna kadar hiçbir ürüne zam yapmayacağını duyuran market yetkilileri, birçok ürüne indirim yapılacağı müjdesini de verdi.

Bu kapsamda 5 Mart-14 Nisan arasında markette satılan hiçbir ürüne zam yapılmayacak.

Yemlerde İndirim
 
Öte yandan, Türkiye genelindeki 2 bine yakın Tarım Kredi kooperatifinde, motorin, zirai ilaç ve tohumda, kampanya süresince vade farkı uygulanmadan hasat sonu (31 Ağustos) vadeli satış yapılacak.

Karma hayvan yemlerinde ton başına yüzde 5'e varan indirim yapılacak ve indirim sonrasında oluşacak fiyatlar, kampanya dönemi süresince sabitlenecek. İndirime ek olarak söz konusu yem satışlarının üreticilere vade farkı uygulanmadan 4 ay vadeli yapılması sağlanacak.

Kimyevi gübrelerde ton başına yüzde 5'e varan indirim yapılacak ve indirim sonrasında oluşacak fiyatlara kampanya dönemi süresince herhangi bir zam uygulanmayacak.

Kampanya süresince piyasada daha düşük fiyat oluşması halinde, fiyatlar çiftçilerin lehine olacak şekilde tekrar düşürülecek.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler