Uygun: Konyaspor Şampiyon Olabilir!

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Sivasspor'u şampiyon yapma hayalinden bahsederken, şampiyonluk potansiyeli olan kulüpler arasında Konyaspor'u da gösterdi.
Uygun: Konyaspor Şampiyon Olabilir!
Kayıt Tarihi: 22.03.2024 05:35 - Son Güncelleme: 27.04.2024 08:59
YAZI
A

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen söyleşi programına konuk oldu.

Tecrübeli teknik direktörün spor hayatıyla ilgili izletilen kısa filmin ardından konuşan Bülent Uygun, "10 yıl içerisinde başta Kocaelispor olmak üzere Sakaryaspor, Bursaspor, Eskişehirspor, Samsunspor, Konyaspor, Ankaragücü, Zonguldakspor gibi takımların şampiyon olma potansiyeli çok fazlasıyla var. İnanıyorum ki bunlardan bir tanesi de Sivas olur. İnşallah Allah nasip eder de Sivasspor'u şampiyon yaparız. Şampiyon yapmak adına o hayalleri gerçekleştirmek için buraya geldim. İkinci hayalim de Sivas'ın çocuklarına altyapılarda, akademilerde iyi eğitim alacak şekilde eğitmek" dedi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

yeşil b***z

23.03.2024 03:37

başta neden konyaspor değilde kocaelispor
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler