Yaralı Adam Ambulansa Binmedi Herkesi Peşinden Koşturdu

Konya’nın Ereğli ilçesinde yolun karşısına geçmek isterken cipin çarpması sonucu başından yaralanan yaşlı adam, yaralı olmasına rağmen tedavi olmayı reddederek ambulansa binmek istemedi.
Yaralı Adam Ambulansa Binmedi Herkesi Peşinden Koşturdu
Kayıt Tarihi: 29.11.2012 19:26 - Son Güncelleme: 10.04.2024 06:02
YAZI
A
 Sağlık görevlilerini, polisi ve vatandaşları peşinden koşturan yaşlı adam, uzun uğraşlar sonucunda ikna edilerek hastaneye kaldırıldı. Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde ilçe merkezinde yolun karşısına geçmek isteyen Mustafa Aydın’a (72) sürücüsü belirlenemeyen cip çarptı.




Çarpmanın şiddetiyle yola savrulan Mustafa Aydın, başından yaralandı. Kazada yaralanan yaşlı adam için çevredeki vatandaşlar ambulansa haber verdi.



Olay yerine gelen ambulansı gören Mustafa Aydın, başından yaralı olmasına rağmen tedavi olmayı kabul etmeyerek eve gitmek istediğini söyledi.



Sağlık görevlilerinin uğraşlarına rağmen tedavi olmayı kabul etmeyen Mustafa Aydın, "Beni bırakın, bende bir şey yok. Evime gitmek istiyorum" diyerek olay yerinden uzaklaşmak isteyince devreye polisler ve vatandaşlar girdi. Sağlık görevlileri, polis ve vatandaşlar peşinden koştukları Mustafa Aydın’ı tedavi olması konusunda ikna etmek için uzun süre dil döktü.



Sonunda ısrarlara dayanamayan Mustafa Aydın, ikna olarak sağlık görevlileri tarafından ambulansa bindirilerek Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Aydın’ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Yaşanan tüm olaylar, bir vatandaş tarafından cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi. 
ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler