Youtube Neden Açılmıyor ?

Popüler video izleme sitesi Youtube'a 2 gündür erişim sorunu yaşanıyor.
Youtube Neden Açılmıyor ?
Kayıt Tarihi: 24.12.2016 19:50 - Son Güncelleme: 27.04.2024 11:50
YAZI
A
 Popüler video izleme sitesi Youtube’a 2 gündür erişim sorunu yaşanıyor. Youtube videolarının açılmaması ve erişimin yavaşlaması ile ilgili sıkıntılardan şikayetçi kullanıcılar ” Youtube kapandı mı?”, ” Youtube ne zaman açılacak” sorularını sormaya başladılar.

22 Aralık Perşembe 22:00 itibariyle Youtube, Twitter ve Facebook erişim sıkıntısı yaşanmaya başladı. Sıkıntıya bağlı sosyal medya sitelerinde erişimde yavaşlama ve ara ara kopmalar olmaya başladı. Cuma sabahı itibariyle Facebook normale döndü ancak Youtube ve Twtitter’daki sorun hala devam etmekte. Youtube’ın açılmaması ve açılsa bile videoların oynamaması ile ilgili şikayetçi kullanıcılar diğer sosyal medya platformlarından konu ile ilgili sorunlarını en çok konuşulanlar arasına soktular. Youtube’daki bu erişim sıkıntısının bir engelleme kararı mı olup olmadığı ile ilgili henüz netlik kazanmış bir açıklama gelmedi.

Youtube hala açılmıyor acaba BTK engeli mi var diye merak eden kullanıcılar BTK ‘nın erişim engeli sorgulama sayfasına yöneldi. BTK’nın resmi sitesinde de Youtube için herhangi bir erişim engeli bulunmuyor. Youtube engelli mi diye kontrol edebileceğiniz adres ( eekg.btk.gov.tr )

Youtube uygulamasına mobilden erişim çoğu kullanıcılar tarafından sağlanamıyor. Sorun ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

22 Aralık tarihinden bu yana açılmayan Youtube için kullanıcıların bir diğer merak ettiği soru ise “Youtube ne zaman açılır”, ” Youtube ne zaman açılacak” oldu. Konu ile ilgili yetkililer tarafından bir açıklama yapılmadığından dolayı söz konusu bu yavaşlığın ne zaman açılacağı ile ilgili net tarih verilemiyor.

ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Benzer Haberler

Kategorideki Diğer Haberler