Karapınar'a İki Yatırım Daha!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karapınar'a kazandırılan Bilgehane ve Lise Medeniyet Akademisi'nin açılışını yaptı.
Karapınar'a İki Yatırım Daha!
Kayıt Tarihi: 16.03.2024 22:25 - Son Güncelleme: 25.04.2024 07:26
YAZI
A
Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Karapınar'a kazandırdığı Bilgehane ve Lise Medeniyet Akademisi'nin açılışı yapıldı. Açılışa Ticaret Bakanı Ömer Bolat katıldı.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Karapınarlılarla çok güzel buluşmalar gerçekleştirdiklerini ifade ederek, merkezi hükümet, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka gibi 31 Mart'tan sonra da Cumhur İttifakı Karapınar Belediye Başkan Adayı İbrahim Önal'ın da Konya'ya ve Karapınar'a çok güzel hizmetleri olacağını söyledi.

"Bizde durmak yok hizmete devam" diyen Bakan Bolat, "Bu güzel eğitim merkezinin hayırlı olmasını, çocuklarımıza, gençlerimize, ilim, irfan, eğitim noktasında katkıda bulunmasını yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Besmele ile bu açılışı çocuklarımız yapacak, hayırlı, uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından minik öğrenciler tarafından kurdele kesilerek Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Karapınar'a kazandırdığı Bilgehane ve Lise Medeniyet Akademisi'nin açılışı yapıldı.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler