Konya'da Başkan Altay Mazbatasını Aldı

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Uğur İbrahim Altay, mazbatasını Konya İl Seçim Kurulu Başkanı Salih Zeki Bilgin'in elinden aldı. Başkan Altay, "Önümüzdeki 5 yılda da Konya'mızın vizyon projelerini takip etmeye devam edeceğiz" dedi.
Konya'da Başkan Altay Mazbatasını Aldı
Kayıt Tarihi: 05.04.2024 19:52 - Son Güncelleme: 29.04.2024 14:12
YAZI
A

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine yeniden seçilen Uğur İbrahim Altay, mazbatasını aldı. Altay'a mazbatası Konya Adliyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen törenle Konya İl Seçim Kurulu Başkanı Salih Zeki Bilgin tarafından verildi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Bu dönemde Konya'nın 42 bin kilometrekaresinde, 31 ilçesinde bize sevgi, muhabbet gösteren, destek veren tüm Konyalılara teşekkür ediyorum. Emanetlerine sahip çıkacağımızı bilsinler. Ayrıca seçim süreci boyunca bizimle birlikte ter döken İl Başkanımızın şahsında teşkilat mensuplarımıza, kıymetli milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza da teşekkür ediyorum" dedi.
 
Yeni bir dönemin başladığına vurgu yapan Başkan Altay, şunları kaydetti:

"Türkiye Yüzyılı'nın ilk yerel seçiminden sonra mazbatamızı alarak, görevimize resmi olarak başlamış olduk. ‘Konya Modeli Belediyecilik' anlayışımızla 31 ilçe belediye başkanımızla birlikte şehrimizin tüm coğrafyasına hizmet edeceğiz. Konya, Selçuklu'nun dârülmülkü, Hazreti Mevlana'nın şehri ve belediyeciliğin en önde olduğu şehirlerinden birisi. Önümüzdeki 5 yılda da aynı azimle ve kararlılıkla vatandaşlarımızın problemlerini çözecek; Konya'nın vizyon projelerini takip etmeye devam edeceğiz. Şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum."


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler