Konya'daki Köprülü Kavşak Trafiğe Açıldı

Konya'da Şehir Hastanesi Köprülü Kavşağı'nın alt geçidinden sonra üst kısmında da trafik akışı başladı. Ayrıca, hastane girişinde yapılan yaya üst geçidinin de inşaatı tamamlandı.
Konya'daki Köprülü Kavşak Trafiğe Açıldı
Kayıt Tarihi: 04.04.2024 20:32 - Son Güncelleme: 30.04.2024 00:06
YAZI
A

Konya'da Şehir Hastanesi Köprülü Kavşağı'nın alt geçidinden sonra üst kısmında da trafik akışı başladı.

Bütün etaplarıyla tamamlanarak hizmet vermeye başlayan köprülü kavşakta incelemeler gerçekleştiren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya merkezde trafiği rahatlatmak adına hayata geçirdikleri çalışmalardan birisinin daha sonuna geldiklerini kaydetti.


 
Ramazan ayından önce alttan geçişi sağladıklarını anımsatan Başkan Altay, "Şu anda arkadaşlarımız yoğun bir çalışmayla bugün itibariyle üst taraftaki aydınlatma, asfalt ve yaya geçitleri dahil olmak üzere tüm işlemlerimizi tamamlamış oldular. Bugün itibariyle üst tarafı da açıyoruz. Ayrıca hemen hastanenin girişinde, ışıkların bulunduğu yerde yapmış olduğumuz yaya üst geçidinin de inşaatını tamamladık ve bunu da vatandaşımızın hizmetine sunmuş olduk" diye konuştu.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler