Konya'ya Yeni Raylı Sistem Kazandırılıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Adliye-Şehir Hastanesi, Şehir Hastanesi-Yeni Sanayi Sitesi raylı sistem hattı için çalışmalara başlıyor. Müjdeyi Başkan Uğur İbrahim Altay verdi.
Konya'ya Yeni Raylı Sistem Kazandırılıyor!
Kayıt Tarihi: 04.04.2024 21:09 - Son Güncelleme: 30.04.2024 01:34
YAZI
A

Konya Büyükşehir Belediyesi, Adliye-Şehir Hastanesi, Şehir Hastanesi-Yeni Sanayi Sitesi raylı sistem hattı için çalışmalara başlıyor.

Şehir Hastanesi Köprülü Kavşağı'nda incelemelerde bulunan Altay, hedeflerinin Adliye'den başlayıp Şehir Hastanesi'ne kadar, Şehir Hastanesi'nden de Eski Sanayi ve Karatay Sanayi'nin taşınacağı Yeni Sanayi Sitesi'ne kadar gidecek raylı sistemin bağlantı hattını oluşturmak olduğunu kaydetti.

Başkan Altay, "Şu anda köprülü kavşak inşaatımızla birlikte buradaki ray imalatlarımızı da tamamladık. İnşallah en kısa sürede Adliye-Şehir Hastanesi, Şehir Hastanesi-Yeni Sanayi Sitesi raylı sistem hattına da başlayacağız. Zaten süreçlerini tamamlamıştık, Nisan ayı içerisinde Şehir Hastanesi-Yeni Sanayi Sitesi raylı sistem hattımızın da temelini atmış olacağız" ifadelerini kullandı.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler