Muslera 5. Kez "Dalya" Dedi

Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, Hatayspor maçında sarı-kırmızılılarla 500. resmi karşılaşmasına çıktı. Maç öncesi Muslera'ya plaket verildi.
Muslera 5. Kez "Dalya" Dedi
Kayıt Tarihi: 03.04.2024 00:16 - Son Güncelleme: 29.04.2024 23:28
YAZI
A

Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera, Hatayspor maçıyla birlikte kariyerinde bir kilometre taşını daha geride bıraktı. Muslera, Galatasaray kariyerindeki 500. resmi maçına çıktı.

Uruguaylı file bekçisi, sarı-kırmızılılar ile bugüne kadar Süper Lig'de 402, UEFA Şampiyonlar Ligi ve elemelerinde 53, Türkiye Kupası'nda 21, UEFA Avrupa Ligi ve elemelerinde 17 ve TFF Süper Kupa'da da 7 karşılaşmada forma giydi.

Galatasaray ile en fazla resmi karşılaşmaya çıkan yabancı futbolcu unvanı da Muslera'da bulunuyor.

Seremoni öncesinde de Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fernando Muslera'ya plaket takdim etti.

2011 yılında İtalyan ekibi Lazio'dan transfer olan Fernando Muslera, Galatasaray ile birçok başarıya imza atarak adını kulüp tarihine yazdırdı.

Muslera, sarı-kırmızılılarla Süper Lig'de 6, TFF Süper Kupa'da 5 ve Türkiye Kupası'nda da 4 kez olmak üzere 15 kupa kazandı. 37 yaşındaki eldiven, bu başarısıyla en fazla kupa kazanan yabancı futbolcu rekorunu elinde bulunduruyor.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler