Sigarada Zam Furyası! Bir Gruba Daha Zam Geldi

Sigara tiryakilerini üzecek haber geldi. Bir sigara grubunda daha fiyatlara zam yapıldı. Zam sonrası bir paket sigara 72 TL'ye yükseldi. İşte güncel fiyat listesi...
Sigarada Zam Furyası! Bir Gruba Daha Zam Geldi
Kayıt Tarihi: 07.04.2024 01:08 - Son Güncelleme: 28.04.2024 23:28
YAZI
A

Sigarada seçim sonrası başlayan zam furyası sürüyor. JTI ve Philip Morris'ten sonra BAT grubunun sigaralarına da zam geldi.

Bir Paket Sigara 72 TL

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, BAT grubundaki sigaralara paket başına 6 TL zam geldiğini duyurdu. Zamlı tarifeler bugünden itibaren başladı.

Böylece BAT grubunun en ucuz sigarası 60 TL, en pahalı sigarası ise 72 TL oldu.

İlk Zammı JTİ Yapmıştı

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, önceki gün Winston grubuna 8 TL zam geldiğini duyurmuştu. Son zamla birlikte JTİ grubunun en pahalı sigarası 69 TL, en ucuzu ise 58 liraya yükseldi.

Phılıp Morrıs Zamlandı

JTI'dan sonra Philip Morris grubundaki sigaralara da zam geldi. Sigara fiyatlarında ortalama 6-7 TL arasında artış oldu. Zam sonrası grubun en ucuz sigarası 60 TL'ye, en pahalı sigarası da 67 TL'ye yükseldi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler