AK Parti Bozkır İlçe Teşkilatı'ndan Şok Karar! İstifa Ettiler

AK Parti Bozkır İlçe Teşkilatı istifa etti. Başkan Kadir Güven imzasıyla yapılan açıklamada dikkat çeken ifadeler var...
AK Parti Bozkır İlçe Teşkilatı'ndan Şok Karar! İstifa Ettiler
Kayıt Tarihi: 15.01.2024 13:28 - Son Güncelleme: 28.04.2024 02:47
YAZI
A

AK Parti Bozkır İlçe Teşkilatı istifa kararı aldı. Teşkilat Başkanı Kadir Güven imzasıyla yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kıymetli hemşerilerimiz, belki konuşacak çok şey var ancak kısaca ifade etmek gerekirse;
Eğer ilçenizi gerçekten çok seviyor, halkınızın geleceğini kendinize dert ediniyor, onunla dertlenerek güzel bir geleceğin hayalini kurabiliyorsanız düşünce ve niyet olarak doğru yerdesiniz demektir. Eğer bir işin mutfağındaysanız, her türlü zorluğunu, her türlü cefasını siz çekiyorsanız o ortamı en iyi bilen ve koklayan da hiç şüphesiz sizsinizdir.

Geçmişi ve şu anı, aynı zamanda gelecek yılları bir bütün halinde, tüm veriler ışığında tamamen objektif olarak sentezleyip düşündüğünüzde, eğer yeni bir başlangıcın olmasına olan inancınız tam ise ve tereddüt dahi etmiyorsanız, bulunduğunuz konjöktürde, bunu anlatmakta zorlanıyorsanız ve bazı şeyleri aşamıyorsanız, o vakit yapabileceğiniz tek şey olacak olan ya da olması muhtemel olana saygı duyarak, inandığınız yolda sadece NET BİR DURUŞ SERGİLEYEBİLMEKTİR. Aksi halde sonraki sürecin tıkanıklığından kaçamaz, inandığınız davanıza ve ilçenize ancak zarar verirsiniz. Çünkü asıl olan davadır, asıl olan ilçenizin selametidir.
 
Bu nedenle kazananın her zaman BOZKIR ve AZİZ HALKIMIZ olması temennisi ile yapmakta olduğumuz bu görevi üzülerek bırakıyor, Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN'a olan bağlılığımızın her daim süreceğini buradan bir kez daha ifade etmek istiyoruz."

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

B**i s***i

16.01.2024 19:22

Sayın başkan dürüst ve çalışkan siyasetçiydi.Sevilen ve çevresi genişti.Kendisini güzel yerlerde görmek isteriz parti için büyük kayıp.

M**t k**a

16.01.2024 19:26

Başkanı yakınen tanırım.Haksızlığa kesinlikle boyun eğmez.Çalışkan ve sevilen kişi.Yolu açık olsun.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler