Ak Parti Ereğli İlçe Teşkilatı Bayramlaşma Programında Buluştu

AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı bayramlaşma programında bir araya geldi.
Ak Parti Ereğli İlçe Teşkilatı Bayramlaşma Programında Buluştu
Kayıt Tarihi: 06.10.2014 13:45 - Son Güncelleme: 12.04.2024 18:56
YAZI
A
AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı bayramlaşma programında bir araya geldi.
Programa AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, İlçe Başkanı Evren Nas, Gençlik Kolları Başkanı Murat Tatlısu, Kadın Kolları Başkanı Keziban Çatlı, Belediye Meclis Üyeleri, AK Partiye gönül vermiş vatandaşların katılımı ile coşkulu bir bayramlaşma gerçekleştirildi.
Kurban Bayramının hayırlara vesile olmasını dileyen İlçe Başkanı Evren, yaptığı açılış konuşmasında, “Suriye, Filistin, Irak ve Doğu Türkistan’daki din kardeşlerimizin acılarını paylaşırız” dedi. Son günlerde etik olmayan beyanlarla siyasetin polemik hale getirildiğini söyleyen Nas, “Milletvekilimiz ve teşkilatımız ile temelini attığımız sloganımız dillerde dolanıyor. Biz üçlüyüz ve güçlüyüz. Bu slogan ile Ereğli’ye verdiğimiz her sözün arkasındayız” diye konuştu.
Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise, “Bayramlar dinimizin en güzel hediyelerinden birisidir. Bunu dolu dolu yaşamak gerekir” ifadelerini kullandı. Özgüven, Cumhurbaşkanı, Başbakan ve AK Parti kadrolarının halkın geleceği için güzel icraatlar yaptıklarına dikkat çekerek, “Biz de yerelde en güzel icraatları hayata geçireceğiz” dedi.
6 aylık hizmet süresinin geride bıraktıklarını söyleyen Özgüven, “Belediyede bozulan düzen ve sistemi yeniden oturtuyoruz. Hacizlerden yeni kurtulduk. 2009 yılında devrettiğimiz belediyede birileri ‘makam aracım bile hacizli’ diyordu. Baktırdık. Öyle haciz maciz yok. Biz hiçbir zaman halkı aldatıp, halkımızın güvenlerine layık olmayan siyaset yapmadık, yapmayacağız da. Biz Belediye olarak hakkın ve adaletin tescil edilmesi için çalışıyoruz. 6 ayda 3,5 milyon TL piyasa borcu ödedik. Temsil borçlarını ödüyoruz. Bizim sevdamız belli azınlığın değil Ereğli halkının mutlu olmasıdır. 40 yıldır Belediye olan Beldeleri yönetenlere sesleniyorum. Neden bunca yıl kanalizasyon, içme suyu sorunlarını çözmediniz. Bizim 6 ayda ne yaptığımızı sorguluyorlar. Onların 5 yılda konuştuğu Türkmen köyü kavşağını biz 6 ayda başlattık. Bu çalışma bizi eleştirenlere de yeter. Burada birçok vatandaşımız hayatını kaybetti. Özürlü kaldı. Aileler dağıldı. Ama siz sadece konuştunuz. Birileri hala içindeki öfkeyi, kini, halkın verdiği tecelliyi kabul etmeyerek kusmaya çalışıyor. Biz yine tekrar söylüyoruz. Biz üçlüyüz, güçlüyüz ve güzel projeler yapacağız. Bizim tek hesabımız var. O da Ereğli’nin geleceğidir” diye konuştu.
AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu ise, bayramların birlik ve beraberliğin en önemli unsurları olduğuna dikkat çekti. Zorlu Türkiye’nin iç ve dış siyasetini değerlendirerek, güçlü bir Türkiye’nin bölgesinde ve dünyada söz sahibi olduğunu kaydetti.
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Konya ve Ereğli için bir şans olduğunu ifade eden Zorlu, “Başbakanımıza Ereğli’nin sorunları anlattım. Zaten kendisi de yakınen biliyor. Başta sulama sistemi olmak üzere birçok konuda gerekli adımlar önümüzdeki günlerde atılacak. Ereğli yeni dönemde hizmete doyacak” diye konuştu.
Konuşmaların ardından bayramlaşma gerçekleştirildi.
ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler