AK Parti'nin 10 İldeki Adayları Belli Oldu

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik, şimdiye kadar 10 ilde aday çalışmalarının sona erdiğini, diğer iller için de çalışmaların devam ettiğini belirtti.
AK Parti'nin 10 İldeki Adayları Belli Oldu
Kayıt Tarihi: 21.12.2023 20:23 - Son Güncelleme: 27.04.2024 10:51
YAZI
A

Yerel seçimlerde aday belirleme süreciyle ilgili bilgi veren AK Parti sözcüsü Ömer Çelik, şunları söyledi:

Şimdiye kadar Ankara, Adana, İzmir, İstanbul, Balıkesir, Samsun, Bursa, Denizli, Kayseri, Kocaeli, Sakarya, Gaziantep, Ordu, Malatya ve Trabzon ile birlikte bugünkü çalışma tamamlanmış olacak.

Diğer illerle de bu çalışmalar devam edecek. Buraya davet ediliyorlar ve istişare gerçekleşiyor. Teşkilatlarımız güçlü bir şekilde seçimlere hazırlanıyor. Cumhur İttifakının birlik ve beraberliğini koruyacak şekilde temaslar sürüyor. Seçimlerden Cumhur İttifakı'nın en güçlü şekilde çıkması için her boyutuyla çalışmalar değerlendiriliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gazze Diplomasisi

Cumhurbaşkanımızın Gazze ile ilgili temasları sürüyor. Şimdiye kadar Cumhurbaşkanımızın aldığı inisiyatif çerçevesinde görüştüğü liderlerle istişaresi devam edecek. Bu insanlık dışı durum sona erdikten sonra iki devletli çözüme giden yolun açılması olacak.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler