Destici: Sivas'ta Önceliğimiz Sokak Köpekleri

Sivas Belediyesi'ni kazanan Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) Genel Başkanı ,Mustafa Destici önceliklerinin sokak köpekleriyle mücadele olduğunu bekirterek, "Sivas'ı saldırgan sokak köpeklerinden temizleyeceğiz" dedi.
Destici: Sivas'ta Önceliğimiz Sokak Köpekleri
Kayıt Tarihi: 06.04.2024 02:48 - Son Güncelleme: 27.04.2024 15:25
YAZI
A

Sivas Belediye Başkanlığını kazanan partisinin adayı Adem Uzun'u makamında ziyaret eden Destici, Sivas'ın Muhsin Yazıcıoğlu'nun kara sevdası olduğunu vurguladı.

Destici, Yazıcıoğlu'nun hayattayken hep Sivas Belediyesini kazanmayı arzuladığına dikkati çekerek, "Sivas'a hizmetlerin en iyisini getirmek arzusundaydı. Maalesef şehadetiyle 2009 yılında BBP Sivas Belediyesini kazandı, 10 yıl sonra tekrar BBP'nin belediyesi oldu." diye konuştu.

Önceliklerinin sokak köpeklerini barınaklara almak olduğunu söyleyen Destici, "Önemli olan sokakta insanlara, çocuklara, kadınlara saldıracak bir tane saldırgan köpek bırakmamaktır. Önceliğimiz bunları barınaklara almak ve rehabilite etmektir. Sivas'ı saldırgan sokak köpeklerinden temizleyeceğiz." dedi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler