Akşener: Partimize Operasyon Var

Peş peşe istifaların yaşandığı İyi Parti'de Genel Başkan Meral Akşener, partisine savaş açıldığını söyledi. Sert ifadeler kullanan Akşener, "Ben varım buyursunlar" dedi.
Akşener: Partimize Operasyon Var
Kayıt Tarihi: 20.12.2023 02:21 - Son Güncelleme: 27.04.2024 10:54
YAZI
A

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, son dönemde partide yaşanan gelişmelere ilişkin açıklama yaptı.

Partisinin Uşak İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Akşener, İstanbul'da yaşananlara ilişkin sert ifadeler kullandı. İyi Parti'ye operasyon yapıldığını söyleyen Akşener, "Bunu savaş ilanı kabul ediyorum, ben varım buyursunlar" mesajı verdi.

İyi Parti Lideri, tepkisinde şunları söyledi: Partimize kurumsal bir operasyon yapıldığı ortaya çıktı. Ben bu diplomasiyi yapan arkadaşın yaptığı diplomasiden haberdar değilim. Ama diplomasi yapılan kişilerle konuşabilme yeteneğine sahibim. Genel başkanın haberi yok, belediye meclis üyesi diplomasi faaliyeti yapıyor parti adına. Bu ne demektir biliyor musunuz, bir partinin içişlerine karışmak demektir. Ben idmanlıyım, daha önce de yaşadım. Bu bir savaş ilanıdır. Ben varım, buyursunlar!

Haber Kaynağı: Haber Merkezi


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler