Rihanna 90 Dakikada 6,5 Milyon Dolar Kazandı!

Hindistan'ın en zengin insanı Mukesh Ambani'nin oğlu için yaptığı düğün öncesi partide sahneye şarkıcı Rihanna çıktı. Sahnede yaklaşık bir buçuk saat duran şarkıcının yaklaşık 6,5 milyon dolar aldığı iddia ediliyor.
Rihanna 90 Dakikada 6,5 Milyon Dolar Kazandı!
Kayıt Tarihi: 02.03.2024 21:46 - Son Güncelleme: 27.04.2024 08:56
YAZI
A

Hindistan'ın en zengin adamı Mukesh Ambani'nin 28 yaşındaki oğlu evleniyor. 2018'de kızının düğünü için 100 milyon dolar harcayan Ambani'nin Rihanna ve illüzyonist David Blaine ile anlaştığı belirtilmişti.



Aylar Sonra İlk Kez Sahnede

Barbadoslu şarkıcı, düğün öncesi düzenlenen partide sahne aldı. Rihanna, 2023 Super Bowl performansından bu yana ilk kez sahneye çıktı.



Ne Kadar Kazandı?

Daily Mail'in haberine göre, yaklaşık bir buçuk saat sahnede kalan Rihanna 6,33 milyon dolar aldı.
 
Anant, Mukesh Ambani'nin en küçük çocuğu. Forbes'a göre, iş insanının toplam serveti 116 milyar dolar.


 
Üç Gün Sürecek

Ambani ailesi, performans sonrası Rihanna'ya sahnede eşlik etti. Şarkıcının katıldığı parti, üç gün sürecek olan düğünün ilk günüydü.


 
100 Milyon Dolar Harcamıştı

Ambani, 2018'de kızına, Beyoncé'nin performans sergilediği ve misafirlerin İtalya'nın Como Gölü'nün yanı sıra Mumbai ve Rajasthan'daki resepsiyonlara katıldığı ülkenin şimdiye kadar gördüğü en pahalı düğünü düzenlemişti.
 
Hindistan'da çok az kişi Ambanilere benzer gösterişli düğünlere gücü yetse de rakamlar Hindistan'daki düğünlerin giderek büyüdüğünü gösteriyor.

Hindistan artık her yıl düğünlere 75 milyar dolardan fazla harcıyor ve bu da onu ülkenin dördüncü en büyük endüstrisi haline getiriyor.
 

Kaynak: The Mirror

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler