Başkan Tutal'dan Bayrak Çağrısı

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, tüm hemşerilerini evlerine ve işyerlerine Türk Bayrağı asmaya davet etti.
Başkan Tutal'dan Bayrak Çağrısı
Kayıt Tarihi: 25.12.2023 17:13 - Son Güncelleme: 07.05.2024 14:18
YAZI
A

Başkan Tutal, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehitlik mertebesine ulaşan Mehmetçikler için Seydişehirli hemşerilerini evlerine ve iş yerlerine Türk bayrağı asmaya davet etti.

Ay Yıldızlı Türk Bayrağına ihtiyacı olan hemşerilerinin Seydişehir Belediyesinden Türk Bayrağını temin edebileceğini kaydeden Başkan Tutal,  “Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit harekat bölgesinde üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehitlik mertebesine ulaşan evlatlarımızın acısına yürek dayanmaz. Şunun bilinmesini isterim ki hiç kimse bu vatana göz koyamaz. Bu vatanın savunması ve bir karış toprağı için canını veren evlatlarımız olduğu sürece ne bu vatana başkası sahip olacak ne de bu vatan ele geçirilebilecek. Bayrağı her gördüğümüzde şehitlerimizin kanı olduğunu hatırlıyoruz.

Bunun için de gurur duyuyoruz. Biz her zaman millet olarak dimdik ayakta olmaya devam edeceğiz. Siz değerli vatandaşlarımızı da evlerinize ve iş yerlerinize Türk bayrağımızı asmaya davet ediyoruz. Kahraman şehitlerimizin anısını yaşatmak için Gün birlik beraberlik günüdür. Hep birlikte evlerimizi, işyerlerimizi, araçlarımızı bayraklarla donatalım. Ay Yıldızlı Bayrağımıza ihtiyacı olan hemşerilerimiz ihtiyaçlarını belediyemizden temin edebilirler” dedi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler