Belinde Silahla Para Saçan Fenomen Gözaltına Alındı

Sosyal medya fenomeni Aleyna Dalveren, lüks bir otomobilin üzerine çıkıp dans ederek para dağıttı. Belinden silah da çıkaran Dalveren o anları sosyal medya hesabından paylaşınca gözaltına alındı.
Belinde Silahla Para Saçan Fenomen Gözaltına Alındı
Kayıt Tarihi: 27.02.2024 22:21 - Son Güncelleme: 27.04.2024 18:51
YAZI
A

İstanbul'da aracında sahte para ve silah paylaşımı yapan sosyal medya fenomeni Aleyna Dalveren gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, parada sahtecilik ve ateşli silahlar kanununa muhalefet suçlarının önlenmesine yönelik çalışma başlattı.

Çalışmalarda, sosyal medya fenomeni Aleyna Dalveren'in lüks araçta sahte para ve silah paylaşımı yaptığı videonun sosyal medyada yer alması üzerine ekipler harekete geçti.

Polis, Dalveren'i Maltepe'de düzenlediği operasyonla yakalayarak emniyete götürdü.



Şüphelinin evi, aracı ve iş yerinde yapılan aramalarda bin 200 dolar, 250 euro, 50 manat, 50 grivna, para sayma makinesi, sahte emniyet araç giriş kartı, kelepçe ile dijital materyaller ele geçirildi.

Dilan Polat ve Diğer Fenomenlerle İrtibatlı

Dalveren'in suç gelirlerinin aklanması suçuna yönelik soruşturma kapsamında tutuklu bulunan Dilan Polat ile dosyadaki diğer fenomenlerle de yoğun irtibatlı olduğunun belirlendiği öğrenildi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler