Bernardoni'den Konyaspor Hakkında İlginç Açıklamlar

Konyaspor’un sözleşmesini karşılıklı olarak feshettiği Paul Bernardoni, yeşil beyazlılarla ilgili çok ilginç ifadeler kullandı. Bernardoni, kulüpte köpeğinin zehirlendiğini iddia etti.
Bernardoni'den Konyaspor Hakkında İlginç Açıklamlar
Kayıt Tarihi: 22.01.2024 13:48 - Son Güncelleme: 08.05.2024 22:53
YAZI
A

Konyaspor'dan geçtiğimiz günlerde ayrılan Paul Bernardoni, yeşil beyazlılarla ilgili çok ilginç ifadeler kullandı.

Bernardoni "Kariyerimin başından beri bana eşlik eden köpeğim zehirlendi. Tamamen şeffaf olmak gerekirse, sözleşmemde belirtilen aylık maaşla birlikte normal şartlarda bana bir kez bile ödeme yapılmadı. İki kez ödeme aldım. İlki FIFA'nın müdahalesinden sonra, ikincisi ise sözleşmemin feshedilmesinden sonra. İlk iki ay hiçbir şey alamadım.

Takımdan çıkarıldığımı kulübün WhatsApp grubunda gördüm. Kiramı ödemek zorunda kalan kulüptü ki bu da olmadı. Vaat edilen Fransızca tercüman yoktu. Orada oynayan oyunculara onlarca mesaj göndermiştim. Biliyor musun? Bana gitmememi söyleyen bir adam dışında diğer tüm oyuncular bana şunu söyledi: En kötü ihtimalle bir veya iki ay gecikeceksin ama sonunda her şeyi geri alacaksın. Ben de çoğunluğu dinledim… Bazı şeylerin farkına vararak oradan ayrıldım Birkaç hafta sonra, yalanları duyan tek kişinin ben olmadığımı anladım: Örneğin takım arkadaşlarım, çocukları için harika okullar olduğu söylendiği için imza atmışlardı. Bu yanlıştı"

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler