Çanakkale'de Göçmen Botu Battı: 22 Ölü

Çanakkale'nin Eceabat ilçesi açıklarında düzensiz göçmenleri taşıyan lastik bot battı. Ölen 7'si çocuk 22 kişinin cesedine ulaşıldı.
Çanakkale'de Göçmen Botu Battı: 22 Ölü
Kayıt Tarihi: 15.03.2024 23:07 - Son Güncelleme: 27.04.2024 00:52
YAZI
A

Çanakkale'nin Eceabat ilçesi açıklarında göçmenleri taşıyan lastik bot battı, 7'si çocuk olmak üzere 22 kişiye hayatını kaybetti.

Vali İlhami Aktaş, botta kaç kişinin olduğuyla ilgili sağlıklı bilgi olmadığını söyledi. Vali Aktaş, şimdiye kadar düzensiz göçmenlerden ikisi kendi imkanlarıyla 4'ünün sağ kurtulduğunu, 7'si bebek ve çocuk 22 kişinin de cesedine ulaşıldığını kaydetti.

Sağlık Sıhhiye Botu ile Kabatepe Limanı'na getirilen düzensiz göçmenlerin cenazeleri, burada bekleyen ambulanslarla il merkezindeki hastanelerin morguna kaldırıldı. Arama faaliyetleri devam ediyor.

Göçmenlerin Eceabat ilçesine bağlı Büyük Kemikli Burnu mevkisinden yola çıktığı ve Yunanistan'a bağlı Semadirek Adası'na gitmeye çalıştıkları öğrenildi.


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler