DEM Parti Eş Başkanı Türk Halkını Tehdit Etti!

Türkiye, iki günde verilen 12 şehidin acısını yaşarken, DEM Parti Eş Başkanı Tuncer Bakırhan Türk milletini tehdit etti. Bakırhan, "Kürt sorunu devam ettikçe Tekirdağlı da Trabzonlu da rahat olmayacak." dedi.
DEM Parti Eş Başkanı Türk Halkını Tehdit Etti!
Kayıt Tarihi: 24.12.2023 01:33 - Son Güncelleme: 08.05.2024 03:56
YAZI
A

Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı konumundaki HDP/DEM Parti, bu kez de halkı tehdit ederek skandal açıklamalarına bir yenisini ekledi.

Türkiye, iki günde verilen 12 şehidin acısını yaşarken, DEM Parti Eş Başkanı Tuncer Bakırhan Türk milletini tehdit etti.

Partisinin Tunceli İl Kongresi'nde konuşan Bakırhan, Kürt sorunu çözülmedikçe kimsenin rahat olmayacağını savundu.

Tuncer Bakırhan yaptığı açıklamada, "Kürt sorunu devam ettikçe Tekirdağlı da Trabzonlu da rahat olmayacak. Ne Dersim'de ne Türkiye'de huzur, umut, demokrasi olur" sözleriyle terör örgütü PKK'nın argümanlarını tekrarladı.

DEM Parti’nin internet sitesinde paylaşılan açıklamada ise Kürt meselesinin çözümünün terör örgütü PKK'nın elebaşı bebek katili Öcalan'ın üzerindeki tecridin kaldırılmasından geçtiği ileri sürüldü.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Benzer Haberler

Kategorideki Diğer Haberler