Dünkü olaylarda ölen Burak Can son yolculuğuna uğurlandı

Berkin Elvan'ın cenazesinin ardından dün gece yaşanan olaylarda iki grup arasında çatışma çıkmış ve Burakcan Karamanoğlu hayatını kaybetmişti. Burakcan'ın oturduğu semtte ise büyük bir gerginlik hakim.
Dünkü olaylarda ölen Burak Can son yolculuğuna uğurlandı
Kayıt Tarihi: 13.03.2014 14:26 - Son Güncelleme: 09.05.2024 15:31
YAZI
A

Okmeydanı'nda tehlikeli gerginlik, Burak Can Karamanoğlu'nun yakınları, karşı gurubun evlerine yürümeye çalıştı, Okmeydanı Sonra Oku

Berkin Elvan’ın cenazesinden sonra dün akşam saatlerinde Kasımpaşa'da iki grup arasında çıkan çatışmada silahla vurulan Burak Can Karamanoğlu hayatını kaybetti.



Burak'ın ölüm haberini alan binlerce kişi Okmeydanı'na yürümek istedi. Ayrıca cenaze yakınları Okmeydanı Şark Kahvesi diye bilinen bölgeye doğru yürümeye çalışınca polis yolu kesti. Polisle Karamanoğlu'nun yakınları arasında kısa süreli arbede yaşandı.

Burakcan’ın cenazesi önce helallik alınması için evinin önüne getirildi daha sonra ise Konak Camii'ne götürüldü.

Cenaze daha sonra toprağa verilmek üzere Giresun'un Alucra ilçesine gönderilecek.



ARBEDE YAŞANDI

Cenaze yakınları Okmeydanı Şark Kahvesi diye bilinen bölgeye doğru yürümeye çalışınca polis yolu kesti. Polisle Karamanoğlu'nun yakınları arasında kısa süreli arbede yaşandı.




SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Burak Can Karamanoğlu'nun silahla başından vurularak öldürülmesi ve iki kişinin de yaralanması olayına ilişkin soruşturma başlatıldı. Kavga olayında Burak Can Karamanoğlu ile yanındaki kişilere, gösteri yapan bir grubun silahla ateş ettiği ve olaydan sonra kaçtığını değerlendiren Savcı Söker'in, olayın provokasyon olabileceği ihtimali üzerinde durduğu da kaydedildi. Savcı Söker'in, olay yerinde bulunan kamera görüntülerinin bir an önce savcılığa ulaştırılması talimatı verdiği belirtildi.

Bu arada, olayda yaralanan ve hastaneye sevk edilen iki kişiden birisinin durumunun ağır olduğu ve yaralı diğer kişinin de taburcu edildiği ifade edildi.
ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler