Erdoğan: Kaybettirmek İçin Çalışanlar Masum Değildir!

İftar programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kazanmak değil, kaybettirmek için ortada dolaşanların motivasyon kaynaklarının hiç de masum olmadığı açıktır. Bavul bavul dolarlar, avrolar, bu görüntülerin siyaseti kirlettiği bir ortamda kimse böyle bir tabloyu ilkeyle, davayla, siyasi görüş farklılığıyla izah edemez" dedi.
Erdoğan: Kaybettirmek İçin Çalışanlar Masum Değildir!
Kayıt Tarihi: 29.03.2024 22:17 - Son Güncelleme: 28.04.2024 13:10
YAZI
A

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hasköy Kültür Sanat ve Gösteri Merkezi'nde iftar programında konuştu.
 
Dünyanın dört bir yanında zulüm gören, eziyet çeken, haksızlığa ve hukuksuzluğa maruz kalan tüm kardeşleri için dua ettiklerini belirten Erdoğan, gerek fert gerekse millet olarak yetime, öksüze, fakire, mazluma, başı dara düşen herkese sahip çıkmaya devam edeceklerini söyledi.

Sandığa gidecek vatandaşın iradesine müdahale için pek çok kirli pazarlığın yapıldığına şahit olduklarını belirten Erdoğan, "Şu anda öyle kirli pazarlıklar var ki, İstanbul'daki büyükşehir adayı, malum partinin, CHP'nin bu oyunların, bu tezgahların peşinde ama benim halkım bu seçimlerde Ekrem Efendi'ye böyle bir yol göstermeyecek. İnşallah biz Allah'ın izniyle muradımıza ereceğiz. Kimi partiler kendi seçmenlerinin oyunu adeta işporta pazarına çıkardı. Kazanmak değil, kaybettirmek için ortada dolaşanların motivasyon kaynaklarının hiç de masum olmadığı açıktır. Bavul bavul dolarlar, avrolar, bu görüntülerin siyaseti kirlettiği bir ortamda kimse böyle bir tabloyu ilkeyle, davayla, siyasi görüş farklılığıyla izah edemez" değerlendirmesinde bulundu.

"Sandığın kazası 5 yılda bir olabiliyor. İstanbul'un 5 yılı kaybolup gitti, bir 5 yılı daha aynı akıbete uğratamayız" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz Murat Kurum kardeşimizin hem şehrin son dönemdeki kayıplarının telafisi hem geleceğe hazırlanması hususundaki becerisine güveniyoruz. Allah'ın izniyle 1 Nisan'da İstanbul'un gözlerini yeni bir döneme açacağına inanıyorum. Şehrimizi hangi zihniyetin yöneteceğini belirleyecek 31 Mart seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum." dedi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler