Erdoğan'dan Muhalefete Terör Eleştirisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Teröristleri inlerinde imha ediyoruz.'' dedi, Irak'ın kuzeyinde kalıcı üs bölgeleri için çalışmaların sürdüğünü söyledi. Muhalefetin yaklaşımını da eleştiren Erdoğan, ''kendi kişisel ihtirasları ve parti içi iktidar hesapları uğruna bölücü örgütün emellerine koçbaşlığı yapanları milletimiz asla affetmeyecektir'' ifadelerini kullandı
Erdoğan'dan Muhalefete Terör Eleştirisi
Kayıt Tarihi: 28.12.2023 15:35 - Son Güncelleme: 07.05.2024 22:12
YAZI
A

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de Muhtarlar Toplantısı'nda konuştu.

Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Sınırlarımız ötesindeki operasyonlarımızı sürdürüyoruz. Teröristleri inlerinde imha ediyoruz. 12 şehidimiz oldu, 3 gün içinde 59 teröristi gömdük.'' dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Yeni Üs Bölgelerimizin Alt Yapılarını Tamamlayacağız

İnşallah baharla birlikte yeni üs bölgelerimizin altyapılarını tamamlayacak, teröristleri buralara bir daha ayak basamayacak hale getireceğiz. Kuzey Irak'ta kalıcı üs bölgeleri için yollar yaptık. Bugün sınırlarımız içinde terör bitme noktasına geldiyse bunun en önemli sebebi Irak ve Suriye sahasında yürüttüğümüz operasyonlardır.

Muhalefete Eleştiri

Siyaset kurumunun terör gibi doğrudan milli güvenliğimize dair bir konuda güç birliği içinde hareket etmesi millete karşı mesuliyetinin gereğidir. Kendi kişisel ihtirasları ve parti içi iktidar hesapları uğruna bölücü örgütün emellerine koçbaşlığı yapanları milletimiz asla affetmeyecektir. Türkiye hariç hemen hiçbir ülkede, terör örgütünün propaganda çarkına dişli olmayı maharet sayan bir muhalefet asla bulamazsınız.

Merkez Bankası Rezervleri

Merkez Bankası rezervlerimiz tarihinin en yüksek rakamı olan 145 milyar 456 milyon dolara ulaşarak rekor kırmıştır. Çalışanlarımızın ve emeklilerimizin maaşların yüksek oranlı artışa gittik.

Asgari Ücret Açıklaması

Yüzde 49 artışla 17 bin 2 liraya çıkan yeni asgari ücretle, çalışanları enflasyona ezdirmeme sözümüze bir kez daha sadık kaldık. Yeni asgari ücretin işverenlere ve çalışanlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Enflasyonla Mücadele Mesajı

Enflasyonla mücadelede kesinlikle geri adım atmayacağız. Rakamlar son aylarda enflasyonun ateşinin düşmeye başladığına işaret ediyor. Önümüzdeki dönemde enflasyondaki ivme kaybı daha net görülecektir.''

Erdoğan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya muhtarlıklarla ilgili talimat da verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Muhtarlarımızı kimseye ezdirmeyiz. Buradan İçişleri Bakanımıza talimat veriyorum; muhtarlıklarımızın günümüz şartlarına göre yeniden yapılandırılmasına yönelik çalışmaları mutlaka gündeme alalım.'' diye konuştu.


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler