Ereğli'de Yılbaşı Denetimleri

Konya Ereğli'de vatandaşların huzur içinde bir yılbaşı akşamı geçirebilmeleri için başlatılan denetimler devam ederken çok sayıda kaçak alkol ve kaçak ürün ele geçirildi. 4 kişi yakalandı.
Ereğli'de Yılbaşı Denetimleri
Kayıt Tarihi: 29.12.2023 21:10 - Son Güncelleme: 06.05.2024 14:45
YAZI
A

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ardı ardına gerçekleştirilen operasyonlarda 4 kişi yakalandı.

Ereğli'de Hakaret, hırsızlık, dolandırıcılık, basit yaralama ve uyuşturucu madde bulundurma suçları ile aranana zanlılar hakkında operasyon başlatıldı.

Yapılan çalışmlaarda 4 kişi kıskıvrak yakalandı.

Kaçak Ürünlere El Konuldu

Ayrıca, Ereğli'de çeşitli iş yerlerinde yapılan aramalarda çok miktarda kaçak ürüne el konuldu.

Bir iş yerinde, 27 şişe gümrük kaçağı alkollü içki, 60 litre sahte alkol, 780 paket gümrük kaçağı sigara, 4 adet sahte alkol yapımında kullanılan alkol aroması, 19 adet elektronik sigara, 17 adet elektronik sigara likiti, 105 paket gümrük kaçağı sigara, 335 adet puro, 356 adet kaçak ürün ele geçirildi.

Ereğli'de Uyuşturucuya Geçit Yok

Ereğli'de polis ekipler tarafından yapılan çalışmalarda ayrıca, uyuşturucu maddeler ele geçirilirken 2 kişi de tutuklandı.

77,29 gr sentetik kannabinoid maddesi, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1,65 gr esrar maddesi, 0,97 gr esrar maddesi ele geçirildi.

Olaylarla ilgili olarak 3 şahsa gerekli yasal işlemleri yapılırken 2 şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

11 İş Yerinde Eş Zamanlı Denetim

Ereğli'de asayiş uygulamaları çerçevesinde 11 iş yerinde eş zamanlı denetimler yapıldı.

İçkili umuma açık istirahat ve eğlence yerinin eş zamanlı olarak yapılan denetimlerde ise, 123 Şahsın kontrolü yapıldı, 1 işyerine TAPDK belgesi güncel olmaması, 1 işyerine de mesul müdür bulundurmamaktan işlem yapıldı. Sigortasız işçi çalıştıran işletmelerin tespitleri yapıldı, 1 araç sürücüsüne 1.05 promil alkollü araç kullanmasından dolayı işlem yapıldı.

Yapılan denetimler ve asayiş uygulamaları ile ilgili olarak Ereğli Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada; Denetimlerin etkin bir şekilde yılbaşı akşamı ve sonraki günlerde de devam edeceği bildirilerek, vatandaşlarımıza huzurlu ve mutlu yıllar dileriz, denildi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler