Erişilemeyen Sahibinden.com'dan Açıklama

Sahibinden.com'un alan adındaki bir teknik problem sebebiyle kapandığı belirtildi.
Erişilemeyen Sahibinden.com'dan Açıklama
Kayıt Tarihi: 03.01.2024 13:14 - Son Güncelleme: 27.04.2024 05:09
YAZI
A

Sorun şu sözlerle açıklandı:

"Alan adı hizmeti sağlayan firmayla yaşadığımız teknik bir sorun nedeniyle platformumuza şu anda erişim sağlanamamaktadır. Sorunun en kısa sürede giderilmesi için ilgili firmanın çalışmaları devam etmekte olup konu çözüldüğünde yeniden bilgilendirme yapılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyururuz."

Çökmeye Dair İddialar

Sitenin çökmesi sonrası sosyal medyada birçok iddia ortaya atıldı. Bu iddialardan en dikkat çekici olanı ise "şirketin domain süresini uzatmayı unuttuğu" oldu.

İddialara göre, Sahibinden com sitesi domain süresini uzatmayı unuttuğu için ödemesi gecikince boşa düştü ve Florida'dan bir network şirketi olan Network Solutions LLC tarafından 2025 yılına kadar satın alındı.

Alan adının kayıt bilgilerine bakıldığında, en son 2 Ocak tarihinde işlem yapıldığı ve alan adı süresinin 30 Aralık 2025 tarihine kadar uzatıldığı görülüyor.

Ayrıca sahibinden.com alan adının kayıt şirketi Network Solutions LLC olarak görülüyor.

Konuyla ilgili henüz başka bir açıklama yapılmadı.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Benzer Haberler

Kategorideki Diğer Haberler