Ethemi Konyaspor'da Yeniden Parladı!

Konyaspor'un ara transfer döneminde İstanbulspor'dan transfer ettiği Valon Ethemi, ilk maçlarda biraz tutuk kalsa da sonrasında takıma adapte oldu. Makedon oyuncu yeni transferler içinde skora en fazla katkı yapan isim konumunda.
Ethemi Konyaspor'da Yeniden Parladı!
Kayıt Tarihi: 05.04.2024 22:40 - Son Güncelleme: 28.04.2024 17:03
YAZI
A

Konyaspor'un ara transfer döneminde İstanbulspor'dan transfer ettiği Valon Ethemi, ilk maçlarda biraz tutuk kalsa da sonrasında takıma adapte oldu.

Hatayspor maçında Oğulcan Ülgün'e asist yaparak göz dolduran Makedon futbolcu, Pendikspor deplasmanında ise fileleri havalandırmayı başarmıştı. Bu gol, genç oyuncunun yeşil-beyazlı ekiple attığı ilk gol oldu.

26 yaşındaki futbolcu sonradan oyuna girdiği Adana Demirspor ve Trabzonspor maçlarında da 1'er asist yaparak, yeni transferler içinde yeşil beyazlı ekibe en fazla skor katkısı yapan oyuncu oldu.

Taraftarın takımda kalmasını istediği oyuncuların başında gelen Valon Ethemi'nin bonservisi İstanbulspor'da bulunuyor. Opsiyon hakkı bulunan Konyaspor yönetimi de oyuncuyu kadroda tutmak isterken, yüksek maliyeti nedeniyle sezon sonuna kadar bekleme kararı alındı.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler