Filistin'deki Katliama Türkiye'den Tepki!

Türkiye, İsrail'in Nabulsi Meydanı'nda yardım bekleyen Filistinlileri katlettiği saldırıya tepki gösterdi. Açıklamada, "İsrail işlemekte olduğu insanlığa karşı suçlara bir yenisini eklemiştir." denildi.
Filistin'deki Katliama Türkiye'den Tepki!
Kayıt Tarihi: 29.02.2024 23:19 - Son Güncelleme: 28.04.2024 01:34
YAZI
A

İsrail'in, Filistin ve Gazze Şeridi'ndeki katliam saldırıları aralıksız devam ederken Türkiye'den İsrail'le ilgili sert bir açıklama geldi.

Dışişleri Bakanlığı, Nabulsi Meydanı'nda yardım bekleyen Filistinlilere ölümcül saldırı düzenleyen İsrail'e tepki gösterdi.

'İsrail İşlemekte Olduğu İnsanlığa Karşı Suçlara Bir Yenisini Eklemiştir'

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "İsrail, Nabulsi Meydanı'ndaki Filistinlileri öldürerek, işlemekte olduğu insanlığa karşı suçlara bir yenisini eklemiştir.

Gazzelileri açlığa mahkum eden İsrail’in, yardım kuyruğundaki masum sivilleri hedef alması, Filistin halkını bilinçli ve toplu olarak yok etmeyi hedeflediğinin delilidir

Tüm dünya, Gazze'de yaşanan zulmün bölgenin de ötesinde küresel yansımaları olacak bir felakete dönüşmek üzere olduğunu görmelidir.

Bu çerçevede, İsrail Hükümeti üzerinde etkisi olan tüm kesimleri, Gazze'de yaşanan vahşeti durdurmaya çağırıyoruz." denildi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler