Galatasaray'da Büyük Şok! Avrupa'ya Veda Etti

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında Çekya'nın Sparta Prag takımına deplasmanda 4-1 mağlup oldu. Sarı kırmızılılar bu sonuçla Avrupa Kupalarına beklenmedik bir şekilde veda etti.
Galatasaray'da Büyük Şok! Avrupa'ya Veda Etti
Kayıt Tarihi: 23.02.2024 00:55 - Son Güncelleme: 08.05.2024 21:14
YAZI
A

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında Sparta Prag ile deplasmanda karşı karşıya geldi. İngiliz hakem Anthony Taylor'ın yönettiği karşılaşmada rakibine üstünlük kuramayan temsilcimiz, basit hatalardan yediği gollerle rakibine 4-1 mağlup oldu.

8. dakikada Sparta Prag, Preciado'nun golüyle 1-0 öne geçti. 16. dakikada Galatasaray, Abdülkerim Bardakçı'nın golüyle skoru dengeledi. İlk yarı 1-1 sona erdi.

Galatasaray'da Kaan Ayhan 70. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakırken, ikinci yarıda daha etkili bir futbol sergileyen Çekya ekibi, 74. dakikada Tuci ile 2-1 öne geçti.

81. dakikada Sparta Prag, Haraslin ile 3. golü bulurken, Çekya ekibinde Kuchta uzatma dakikalarında skoru belirleyen golü attı: 4-1.

Avrupa kupalarında sezona UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turundan başlayan Galatasaray, sırasıyla Litvanya'nın Zalgiris, Slovenya'nın Olimpija ve Norveç'in Molde takımlarını geçerek gruplara kalmıştı.

Almanya'nın Bayern Münih, Danimarka'nın Kopenhag ve İngiltere'nin Manchester United ekipleriyle yer aldığı A Grubu'nu 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgiyle üçüncü sırada tamamlayan sarı-kırmızılı takım, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etme hakkı kazanmıştı.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler