Hakan Keleş'ten Transfer Açıklaması

Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş: "İnşaallah en yakın zamanda transferlerimizle çok daha güçlü bir kadro oluştururuz"
Hakan Keleş'ten Transfer Açıklaması
Kayıt Tarihi: 04.01.2024 14:40 - Son Güncelleme: 28.04.2024 20:24
YAZI
A

Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş antrenman öncesi açıklamalarda bulundu.

Keleş şunları söyledi:

"Üst üste üç taneİstanbul deplasmanımız var. Hepsi birbirinden zorlu maçlar. Son beş maçımıza baktığımız zaman Sivas maçı hariç deplasmanda aldığımız puanlar söz konusu.

Oyuncularımızın morali yerinde fakat dediğim gibi zor maçlar bizi bekliyor. Büyük maçların atmosferi çok zor oluyor. Bu yüzden oyuncularımızla beraber iyi çalışacağız, iyi mücadele edeceğiz, iyi oyun oynayacağız ve oradan iyi sonuçlarla dönüşeceğiz.

Ben Francisco Calvo’dan memnunum. Kendisi devam etmek isterse devam edeceğiz. Yine transferlerle takımımızı güçlendirmek istiyoruz. İnşallah en yakın zamanda transferlerimizle çok daha güçlü bir kadro oluştururuz."

Sakat Oyuncuların Durumu

Keleş, sakat oyuncuların son durumunu da paylaştı.

51 yaşındaki çalıştırıcı, “Muhammet Demir takımla yaptığımız bazı antrenmanlara katılıyor. 1 aylık süreçte hazır olacak. Gökhan Töre’nin de 2-3 haftalık süreci kaldı." ifadelerini kullandı.


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler