Konya Tarım Fuarı'nın Ziyaretçi Sayısı Açıklandı!

20. Konya Tarım Fuarı dün geride kalırken, istatistikler de açıklandı. Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, fuarın son derece verimli geçtiğini ifade etti.
Konya Tarım Fuarı'nın Ziyaretçi Sayısı Açıklandı!
Kayıt Tarihi: 10.03.2024 17:18 - Son Güncelleme: 08.05.2024 03:15
YAZI
A

Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, dün sona eren Konya Tarım Fuarı'na ilişkin değerlendirmelerde bulundu, rakamları paylaştı.

Konya Tarım Fuarı'nın Konya ve Türkiye'nin tarım alanında dünyaya açılan kapısı olma özelliğini bu yıl da yerine getirdiğine dikkat çeken Öztürk, "Fuarımız, ülkemizin 81 ilinden ve 96 farklı ülkeden 241 bin 508 ziyaretçiye ev sahipliği yapmıştır. Dünya'nın beş kıtasından gelen ziyaretçilerle fuarımız, 22 ülkeden katılan 454 firmanın ticaretlerini artırma imkânı getirmiştir." dedi.

Başkan Öztürk, "Konya Tarım Fuarı, Konya'da yıl içindeki etkinlikler içerisinde düzenlendiği tarihlerde en fazla yabancı ülkeden ve 81 ilimizin tamamından 240 binin üzerinde ziyaretçi çeken tek etkinliğidir. Uçak ve tren seferlerinin tamamı dolu yapılmıştır. Fuar için yolcu talebini karşılamak amacıyla Türk Hava Yolları ek sefer düzenlemiştir. Ayrıca şehrimizdeki tüm oteller tam doluluğa ulaşmıştır. Hizmetler sektörümüzün de yılın tamamında ulaştığı ekonomik büyüklükte tarım fuarımızın büyük katkısı olmaktadır. Bu açılardan değerlendirdiğimizde Konya Tarım Fuarı'nın bu sene de son derece verimli geçtiğini görmekteyiz." ifadelerini kullandı.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler