Konya'da Bilinçaltı Temizliği-Sınav Başarısı-Kilo Eğitimi

Türkiye’nin tanınmış kişisel gelişimcilerinden, Subliminal Telkinlerin Türkiye’deki ilk uygulayıcısı, hayatımdegisti.com’un sahibi Atakan Sönmez, Konya’da Astral Seyahat, Bilinçaltı Temizliği, Sınavda Başarı ve Kiloe Verme-Bilinçaltını Kilo İçin Programlama eğitimleri ve bireysel-özel görüşmeler için Konya’ya geliyor.
Konya'da Bilinçaltı Temizliği-Sınav Başarısı-Kilo Eğitimi
Kayıt Tarihi: 07.05.2016 11:57 - Son Güncelleme: 08.05.2024 03:26
YAZI
A
  Subliminal (Bilinçaltı) telkinlerinin Türkiye’deki ilk uygulayıcısı Bilinçaltı Telkinleri Uzmanı Atakan Sönmez;  Sınavda Başarı için Bilinçaltını Programlamak ve Bilinçaltı Temizliği eğitimleri için Konya’ya geliyor.

4 gün sürecek eğitimlerin içerikleriyle ilgili sitemize özel bilgiler veren Atakan Sönmez ile Konya'daki Eğitimleri ilgili konuştuk.


EĞİTİMLERİN İÇERİĞİ VE DETAYLARI AŞAĞIDADIR..

Atakan Sönmez, 2006 yılında açtığı bir site ile dikkatleri üzerine çekmiş ve Türkiye’de ilk kez Subliminal yani bilinçaltı telkinleri yaparak birçok insanın hayatının değişmesine katkıda bulunmuş bir Kişisel Gelişim Uzmanı. Boğaziçi Üniversitesi Elektronik Mezunu olan Sönmez, ilk önce kendisinde denediği subliminal telkinleriyle büyük bir değişim yaşayarak, daha sonra bunu birçok konuda geliştirerek insanların hizmetine sunmuş ve hayatimdegisti.com sitesini açmış. 

Sönmez bazı programlara da katılarak bilinçaltı telkinleriyle ilgili merak edilen soruları cevaplandırmış.

ATAKAN SÖNMEZ'İN VİDEOLARI-KATILDIĞI BAZI PROGRAMLAR

Programları İzlemek İçin Yazıların Üzerine Tıklayınız

CİNE 5-AYLA ÇETİNKAYA

EBRU EĞİNLİOĞLU'NUN PROGRAMI

MELDA TUNCEL-YAŞAM MİMARI

Burada kısa zamanda birçok üyeye ulaşan Sönmez, her türden sorunlara telkinleriyle destek olmuş ve birçok kişinin hayatının değişmesine katkıda bulunmuş.Halen Türkiye’deki en büyük kişisel gelişim sitesi olan www.hayatımdegisti.com'un sahibi olan Atakan Sönmez,  sitesinde, birçok konuda ücretsiz telkinler de yaparak insanlara yardımcı olmaya devam ediyor.

Atakan Sönmez, yaptığı ritmotrans içerikli telkinlerin birçok kişinin hayatını değiştirdiğini, bu konuda sayısız olumlu yorumlar ve teşekkürler aldığını söyleyerek,  merak edenlerin ve ilgilenenlerin kendisine gönderilen yorumları için ise şu adresi veriyor.

Buraya Tıklayarak Bu Telkinleri Dinleyenlerin Yorumlarını Okuyabilirsiniz



Peki Nedir Bu Subliminal (Bilinçaltı) Telkinler ?

Dünyada Subliminal olarak bilinen telkinler, müzik ya da herhangi bir ses dosyasının içerisine gömülmüş ancak kulakla duyulmayan ve içinde özel metinler bulunan özel yapılan bir çalışma. Ancak Atakan Sönmez bunu daha da geliştirerek Ritmotrans tekniğini geliştirmiş. 

Kendisi Ritmotransı ise şöyle tanımlıyor:

"1970’li yıllardan itibaren kişisel gelişim kitapları hızla artmıştır. Bunların temelinde ne düşünürsen o gerçekleşir felsefesi vardı.

Ancak kitap okumak ile düşünce tam anlamı ile değiştirilemiyordu. Bir okunan kitap belirli bir süre sonra etkisini kaybediyordu. Bir seminere gidildiğinde bir süre sonra motivasyon kaybolabiliyordu. İşte bu aşamada kasetler çıktı. Olumlu düşünme kasetleri. Bu kasetlerde olumlu düşünceler seslendiriliyordu. Daha sonra CD’ler çıktı. Çeşitli yöntemler geliştirildi bunlardan birisi de subliminal.Yani telkin içeren sesin çok kısık, müziğin daha yüksek olması….Seslendirilen telkinlerin müziğin içine gizlenerek bilinçaltına verilmesi.

Ancak unuttukları bir şey vardı.. Benim yaptığım sadece mevcut çalışmaların- ki bunu bir gökdelene benzetebiliriz- üzerine bir tuğla koymak oldu. Dünyada ilk kez telkinleri ritimler ile sesli okuyup kaydettim.
Bu yöntem işe yaradı. İnsanlar beklentilerinin çok üzerinde sonuçlar elde ettiler potansiyelleri ortaya çıktı.



Telkinli mp3 nasıl hazırlanır? 

Bir metin vardır kendini affetme, kendine güven ,sosyallik, kilo verme ,sigara bırakma yada buna benzer 500 konuda olabilir.
Metin Türkçeye çevrildikten sonra kağıt üzerinde ritimler çıkartılır zaten işin asıl püf noktası kalıcı olmasını sağlayan da benim geliştirdiğim bu ritimlerdir…

Sonrada bir okyanus sesi ile ya da müzikle karıştırılır. Siz dinlediğinizde sadece okyanus sesi duysanız da bilinçaltınız telkinleri kabul eder. İşte telkin yöntemi budur. Kalıcı davranış değişikliğine neden olan etkili bir yöntemdir."

 Atakan Sönmez ile yaptığımız söyleşiden önce, Son günlerde adından sıkça söz edilen astral seyahat, diğer adıyla beden dışı yolculuğun ne olduğu nasıl yapıldığıyla ilgili bazı kısa bilgiler aktaralım.




Astral Seyahat Nedir? Nasıl Yapılır?

Bedenimizi belirli bir süre terk ederek çeşitli yerlere düşünce hızı ile gidip, gittiğimiz yerlerde meydana gelen olayları izleyebilmemiz mümkündür. Parapsikoloji Enstitülerinde incelenen Duyular Dışı Algılamalarımız arasında en ilginçlerinden biridir...

Şuurumuzun fiziki bedenimizin dışına yansıması ya da diğer bir tanımla, şuurluluk alanımızın genişleyerek beden dışına taşma olayına Astral Seyahat veya Şuur Projeksiyonu adı verilir.

Bu yansıma fiziki evrenin her hangi bir noktasına olabildiği gibi, fiziki evrenin ötesindeki ortamlara da olabilmektedir. Diğer Duyular Dışı Algılamalarımızda olduğu gibi aslında hepimizde bu yetenek vardır. Fakat hepimiz bu yeteneğimizi kullanamayız.



Astral Seyahat Herkes Tarafından Yapılabilir mi?

Evet... Özel metotlarla bu yeteneğimizden yararlanabilmemiz mümkündür. Ancak bıkmadan, usanmadan, büyük bir sabırla üstünde çalışılması gerekebilir. İlk denemelerinde bu tecrübeyi yaşayabilenler olmuşsa da, genellikle uzun süre üstünde çalışılması gerekebilir. Bu çalışmada başarı elde edip edememeniz tamamen size bağlıdır. Özellikle deney öncesi sağlamanız gereken şartları tam anlamıyla yerine getirebilirseniz, başarısızlığa uğrama şansınız oldukça azalacaktır.




Özel çalışmalarla gerçekleştirilebilmekte olan Astral Seyahat, hiç bir çalışma yapmadan bazen kendiliğinden de yaşanabilir. Dünya üzerinde birçok insanın başından böyle bir tecrübe geçmiştir.


Çok eski çağlardan günümüze kadar hemen tüm toplumlarda Astral Seyahat yapabilen kişiler çıkmıştır.

İslam Düşünürlerinin Konuya Yaklaşımları

Mevlana Celalettin Rumi, ruhun uykuda bedenden ayrıldığını söyler ve Mesnevisinde bu düşüncesini şöyle belirtir: "Can; atlarınızı eğersiz koyar, bu sır ölümün kardeşidir, sırrıdır. Ama gündüzün geri gelmesi için ayaklarını uzun bir bağla bağlar. Can; boşlukta astar gibi gizlidir, bedense yorgan altında döner durur. Sen bedensiz bir bedene sahipsin."

İbni Sina, insanın ruhla bedenden oluştuğunu belirtir. Ve şöyle der: "Beden nefsin çalışmasına uygun bir hale gelince, ruh bedene gönderilir, istenirse bedenden ayrılır. Tamamen ayrılınca bir daha yok olmaz."



Astral seyahatı yaşayan kişilerden biri olan Atakan Sönmez, Konya’da yapacakları 3-4 saat sürecek eğitimde katılımcılara detaylı bilgilerle bütün bunların nasıl mümkün olduğunu detaylarıyla açıklayacağını söyledi. 

Atakan Sönmez Konya’da bu konuyla ilgili 3 saat sürecek eğitimin yapılacağını, katılımın 15 kişi ile kısıtlı olduğunu, ayrıca konuyla ilgili bir de bilinçaltı telkin cd’si hediye edileceğinin altını çizdi.

Astral Seyahat ile ilgili internette birçok araştırma ve bilgiler olduğunu belirten Sönmez, bu eğitimde Astral Seyahata dair her şeyin bilgisinin verileceğini belirtti.

BİLİNÇALTI TEMİZLİĞİ EĞİTİMİ

Bilinçaltı temizliğiyle ilgili de bilgiler veren Atakan Sönmez, bu konunun son günlerde kitaplara konu olan, oldukça rağbet gören ve kişisel gelişim camiasında sıkça kullanılan bir söz olduğunu belirterek, bilinçaltındaki olumsuz duygu ve düşüncelerin nedenlerini, bunların hayatımıza olan etkilerini, bu duygu ve düşüncelerin nasıl dönüştürüleceğinin bilgilerinin ayrı bir eğitimle sunulacağını söyledi. 



Bilinçaltı temizliğinin halk arasında yanlış anlaşılabildiğini ve bu konudaki çalışmaların aslında basit ama önemli sonuçlarının olduğunu söyleyen Sönmez, düşüncelerimiz, inançlarımız, algılarımız ve duygularımız arasındaki bağlantının hayatımızdaki yaşadıklarımız olduğunu ve bunların birbiri arasındaki fark etmediğimiz bağlarının en ince detaylarıyla anlatılacağını vurguladı. Ayrıca bu eğitimde de katılımcılara subliminal telkin seti hediye edileceğini de sözlerine ekledi.


SINAV BAŞARISI EĞİTİMİ

Önümüzdeki günlerde yapılacak önemli bir sınav olan KPSS'ye dikkat çeken ve Sınav Başarısı Eğitimiyle ilgili bilgiler de veren Atakan Sönmez, hayatımızın her alanını sınavların belirlemeye başladığını, iş hayatımızın da artık sınav içerikli olduğunu, sınavların nasıl bir kabusa dönüştüğünün altını çizerek,bu eğitimin, beyini sınav için programlamak, sınavda daha fazla soru nasıl yapılabilir, sınav kaygısı, sınava hazırlanma, sınav öncesi ve sınav sırasında yapılması ve yapılmaması gerekenlerin neler olduğuyla ilgili bilgilerin verileceği bir eğitim olacağını söyledi. 



Bu eğitimde de katılımcılara bilinçaltı sınav destek telkinlerinin verileceğini söyleyen Sönmez, bu eğitim sonrasında sınavların artık kabus olmaktan çıkacağını vurguladı.
 

UYKUDA KİLO-FİT BEDEN EĞİTİMİ

Kilonun Bilinçaltı Kökenleri



Atakan Sönmez, son yılların en büyük problemlerinden birinin de "KİLO" olduğunu belirterek, vücudumuzun aslında çok zeki bir mekanizma olduğunu, ne zaman yiyip ne zaman içmemiz gerektiğini beynimizin yönettiğini, ancak bizim psikolojik olarak bu sistemi etkileyerek değiştirdiğimizi söyledi. Birçok psikolojik faktör kilo alıp vermemizde belirleyici role sahiptir diyen Sönmez, bazı duygusal boşluklarımızı bazen yiyerek bazen içerek bastırırız, Bu da beden üzerinde zorlayıcı bir etki yapar ve metabolizmanın çalışma sistemini etkiler. Neticede de bedenimizi farkında olmadan zorlayarak kilo alırız.



Moralimiz bozuk olduğunda iştahımızın kapanması da kilo vermemize neden olur. Bir acı ya da kayıp-ayrılık yaşadığımızda vücut direnç gösterir ve yeme içmeye kendisini kapatabilir. Bu da kilo vermeye neden olur. 



Atakan Sönmez "Aslında kilo sadece yemek içmekle ilgili olmayabilir. Küçükken ya da geçmişimizde farkında olmadan edindiğimiz bir inanç ya da aldığımız bir karar, kilo almamıza ya da vermemize neden olabilir. Örneğin çocukluğunda bir tacize maruz kalmış ya da kendisinden daha güçlü biriyle rekabete girmiş ve kaybetmiş ve belki dayak yemiş biri, kilo alarak güçlü görünmek için farkında olmadan bilinçaltını programlamış olabilir. İlerideki hayatında da neden az yediği halde, diyet programları uyguladığı halde halen kilo aldığının bir türlü farkına varamaz. Dolayısıyla, ne kadar az yerse yesin, diyet yaparsa yapsın bu kişi bilinçaltındaki bu "Güçlü Görünmeliyim" kodunu farketmediği sürece kilo almaya ve belli bir kiloda kendisini tutmaya farkında olmadan devam edecektir. Bu örneğin tam tersi de geçerlidir" dedi.



Kilo ile ilgili bilinçaltı kodlarımızın ne denli önemli olduğunu ve bu konudaki inançlarımızın kilo almamız-vermemizde direkt belirleyici olduğunu vurgulayan Sönmez, Konya'daki yapacakları kilo eğitiminde bu konuları katılımcılarla değerlendireceklerini, kilo ile ilgili bilinçaltı kodlarının detaylarıyla bilgisinin verileceğini, "neden kilo alıyor ya da veriyoruz"un nedenlerinin inceleneceğini ve katılımcılara ayrıca uyurken de dinleyebilecekleri  Subliminal-Bilinçaltı telkinlerin de hediye edileceğini belirtti.



Atakan Sönmez’in Konya’daki Eğitim Programları İse Şöyle:

SINAV BAŞARISI EĞİTİMİ 

14 MAYIS Cumartesi: Başlama Saati: 14:30

Bu eğitimde katılımcılara Subliminal  sınav kaygısı, sınav başarısı ile ilgili sınav destek Telkin CD seti hediye edilecektir.


BİLİNÇALTI TEMİZLİĞİ EĞİTİMİ

14 MAYIS CumartesiBaşlama Saati: 19:30

Bu eğitimde katılımcılara Özel Subliminal-Bilinçaltı Temizliği Telkin CD seti hediye edilecektir.

BİLİNÇALTI TEMİZLİĞİ EĞİTİMİ-2
(Yeni-Önceki Eğitimlerin Devamı Değildir)

15 MAYIS PAZARBaşlama Saati: 19:30

Bu eğitimde katılımcılara Özel Subliminal-Bilinçaltı Temizliği Telkin CD seti hediye edilecektir.

ASTRAL SEYAHAT EĞİTİMİ

17 MAYIS Salı: Başlama Saati:20:00 
Bu eğitimde katılımcılara Astral Subliminal Telkin CD seti hediye edilecektir.


BİLİNÇALTI TEMİZLİĞİ EĞİTİMİ-3
(Yeni-Önceki Eğitimlerin Devamı Değildir)
27 MAYIS CumaBaşlama Saati:20:00 
Bu eğitimde katılımcılara Astral Subliminal Telkin CD seti hediye edilecektir.

UYKUDA KİLO VERME-ALMA/FİT BEDEN EĞİTİMİ
31 MAYIS Pazartesi:Başlama Saati: 20:00

Bu eğitimde katılımcılara Subliminal  sağlıklı kilo, fit beden ile ilgili Bilinçaltı Telkin CD seti hediye edilecektir.

Tüm eğitimlerde katılımcı sayısı "10 kişidir ve eğitimler ücret iade garantilidir."

Eğitimler ve özel görüşmeler 13 yaşından büyük kişiler için geçerlidir.

EĞİTİM YERİ: ZAFER 

BİREYSEL GÖRÜŞMELER

Atakan Sönmez  28 Mayıs Cumartesi ve 29 Mayıs Pazar gün de Bireysel-Özel Görüşmeler Yapacaktır.Bireysel görüşmeler sonrasında "kişiye özel" Bilinçaltı Telkin CD'si yapılacaktır.

Detaylı bilgi ve randevu için 09:00 24:00 saatleri arasında 0.532.440.90.84 nolu telefonla irtibata geçebilirsiniz.

Atakan Sönmez, bu konulara ilgi duyan ihtiyacı olan ve isteyen herkesin bu eğitimlere katılabileceğini belirtti. 


ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler