Konya'da Gençlik ve Spor İl Müdürü Değişti

2019'dan bu yana Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak görev yapan Abdurrahman Şahin, görevini Birdal Öztürk'e devretti.
Konya'da Gençlik ve Spor İl Müdürü Değişti
Kayıt Tarihi: 05.03.2024 19:58 - Son Güncelleme: 04.05.2024 21:18
YAZI
A

Birdal Öztürk, bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı Şahin'e teşekkür etti. Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Hizmet Müdürleri, İlçe Müdürleri, Şube Müdürleri, Yurt Müdürleri, Gençlik Merkezi Müdürleri, liderler, antrenörler ve personellerle vedalaşan İl Müdürü Abdurrahman Şahin'e bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Birdal Öztürk Kimdir?

1970 yılında Trabzon'da doğdu. Öztürk; ilk, orta ve lise eğitimini Trabzon'da tamamladı. 1994 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. Öztürk 2011-2012 yılları arasında Gümüşhane Torul Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü olarak görev yaptı. 2012-2016 yılları arası Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü olarak görev yaptı.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler