Konya'da Milyonlarca Liralık Operasyon!

Konya Emniyet Müdürlüğü kaçakçılıklara göz açtırmıyor. Milyonlarca liralık ürün ele geçirilirken 16 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Konya'da Milyonlarca Liralık Operasyon!
Kayıt Tarihi: 05.03.2024 09:46 - Son Güncelleme: 03.05.2024 01:16
YAZI
A

Konya Emniyet Müdürlüğü, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele kapsamında operasyonlarını sürdürüyor. Son operasyonlarda milyonlarca lira değerinde kaçak ürün ele geçirilirken, 16 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Konya Emniyetine bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Selçuklu, Karatay ve Meram ilçelerinde çeşitli ikamet, araç ve iş yerlerine operasyonlar düzenledi.

Selçuklu ilçesindeki bir iş yerinde gerçekleştirilen operasyonda 10 adet gümrük kaçağı araç motoru ele geçirildi. Diğer operasyonlarda ise 66 cep telefonu, 222 cep telefonu aksesuarı, 11 akıllı saat, 74 elektronik sigara, 29 elektronik sigara likiti, 8 bin 130 paket sigara ve 580 kg kıyılmış tütün ele geçirildi.

Toplam 14 şüpheli hakkında adli işlem başlatılırken, ele geçirilen ürünlerin piyasa değerinin yaklaşık 8 milyon TL olduğu belirtildi.

Karatay ilçesindeki bir iş yerinde ise 171 adet sikke ele geçirildi ve 2 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler