Konya'da Ramazan Boyunca Her Gün İftar Yemeği

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından ilki 2022 yılında 25 İlde düzenlenen iftar organizasyonunun kapsamı bu yıl genişletildi. 81 ilin tamamında kurulacak sofralar ihtiyaç sahiplerine ve dileyen tüm vatandaşlara hizmet edecek.
Konya'da Ramazan Boyunca Her Gün İftar Yemeği
Kayıt Tarihi: 07.03.2024 19:49 - Son Güncelleme: 04.05.2024 21:18
YAZI
A

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından ilki 2022 yılında 25 İlde düzenlenen iftar organizasyonunun kapsamı bu yıl genişletildi. 81 ilin tamamında kurulacak sofralar ihtiyaç sahiplerine ve dileyen tüm vatandaşlara hizmet edecek. Vakıflar Genel Müdürlüğü'nce 81 ilin tamamında kurulacak olan iftar sofraları vatandaşların kolaylıkla ulaşabileceği konumlarda olmasına dikkat edildi.

Yapılan açıklamada, "Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğümüz sorumluluk alanında yer alan illerimizden; Konya’da Meram Öğretmenevinde Ramazan ayı boyunca her gün 300 vatandaşımıza iftar yemeği verilecek, Konya Teknik Üniversitesi'nde Ramazan ayı boyunca hafta içi yaklaşık 1500 öğrencinin iftar yemeği katkı payları idaremizce karşılanacaktır" ifadelerine yer verildi.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler