Konya'daki Cinayete Dair Yeni Detaylar Ortaya Çıktı!

Konya’da ağabeyinin ölümüne neden olduğu gerekçesiyle 1,5 ay önce oto tamircisi Mehmet Yıldız’ı (29) öldüren Ramazan Demir (26) hakkında yeni ayrıntılar ortaya çıktı.
Konya'daki Cinayete Dair Yeni Detaylar Ortaya Çıktı!
Kayıt Tarihi: 07.02.2024 10:19 - Son Güncelleme: 04.05.2024 09:51
YAZI
A

Cinayet, 22 Aralık akşamı merkez Selçuklu ilçesi Fatih Mahallesi Meydani Ahmetbey sokakta yaşandı. Ramazan Demir, 2007 yılında bıçaklanan ve 15 yıl bitkisel hayatta kaldıktan sonra, 2022 yılında ağabeyinin ölümüne neden olduğu gerekçesiyle Mehmet Yıldız'ı işlettiği oto tamircisi önünde silahla vurarak öldürdü.

Kısa sürede yakalanan katil zanlısı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


 
5 Ay Hapis Cezasına Çarptırıldı

Sabah gazetesinde yer alan habere göre Ramazan Demir, ağabeyinin ölümünden 2 ay önce, 2022 yılının Ocak ayında yine oto tamircisine giderek Mehmet Yıldız'ı darp etti. Bu suçtan yargılanan Demir, 5 ay hapis cezasına çarptırıldı.



Baba-Oğulu Darp Etmiş

Ramazan Demir'in yaptıkları bununla da kalmadı. Katil zanlısı cinayetten 6 ay önce geçtiğimiz yıl Haziran ayında yine Yıldız'ın işyerine gitti. Demir, tartıştığı Yıldız'ı elindeki bıçakla darp etti. Daha sonra olay yerine Yıldız'ın babası Bircan Yıldız geldi. Demir, onu da sopayla döverek, gözlüğünü ve işyerindeki bir aracın camını kırdı. Yıldız ailesi bu nedenle de Demir'den şikayetçi oldu.



10 Yıla Kadar Hapsi İstendi

Şuan cinayet suçundan tutuklu bulunan Ramazan Demir hakkında baba ve oğlunun darp ettiği gerekçesiyle iddianame düzenlendi. Demir hakkında, 'Basit yaralama', 'Mala zarar verme' ve 'Bıçak ve diğer aletleri izinsiz satma, satın alma taşıma ve bulundurma' suçlarından 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle Asliye Ceza Mahkemesine dava açıldı.


ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler