Konyalı sanayiciler İstanbul fuarında

Konyalı sanayiciler İstanbul'da düzenlenen fuarları ziyaret etti.
Konyalı sanayiciler İstanbul fuarında
Kayıt Tarihi: 24.03.2014 14:18 - Son Güncelleme: 28.04.2024 07:20
YAZI
A
 29 kişiden oluşan Konyalı bir grup sanayici, Konya Sanayi Odası’nın organizasyonuyla İstanbul’da düzenlenen WIN Automation Fuarlarını ziyaret etti. Konya Sanayi Odası Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Memiş Kütükcü de fuara katılarak, stant açan Konyalı firmaların yöneticilerini tebrik etti.

Fuarların Konya’nın dünyaya açılmasında son derece önemli olduğunu söyleyen Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü, “Konyalı sanayicilerimizi artık Türkiye’de ve dünyada gerçekten marka haline gelmiş pek çok fuarda görebiliyoruz. Bu da firmalarımızın üretim gücünü gösteriyor ve göğsümüzü kabartıyor. Konya Sanayi Odası olarak sanayicilerimizin gerek yurt içinde gerekse yurt dışında düzenlenen fuarlara katılımlarını sağlamak için çalışmalarımız devam edecek. 10-13 Nisan 2014’te yine İstanbul’da düzenlenecek Automechanica 2014 Fuarına da sanayicilerimizle birlikte katılmak üzere hazırlıklarımız başlamıştır” dedi.

21.Uluslararası Endüstriyel Otomasyon Fuarı, 15.Uluslararası Enerji, Elektrik ve Elektronik Fuarı, 11.Uluslararası Akışkan Gücü Teknolojileri Fuarı, 13.Uluslararası Taşıma, Depolama, İstifleme ve Lojistik Fuarını da içine alan WIN Fuarlarında, Konya’dan Kurşunel Kalıp Makine, Kayahan İç ve Dış Ticaret, Elfa Kalıp, İGO Teknik, Koba Star Tartı olmak üzere 5 firma stant açtı.
ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler