Konyaspor Maçı Öncesi Galatasaray'da 7 Eksik

Sakatlıkları bulunan Icardi, Sanchez ve Oliveira, cezalı olan Boey ve Torreira ile milli takımlarında yer alan Ziyech ve Bakambu forma giyemeyecek.
Konyaspor Maçı Öncesi Galatasaray'da 7 Eksik
Kayıt Tarihi: 06.01.2024 12:28 - Son Güncelleme: 29.04.2024 01:51
YAZI
A

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında TÜMOSAN Konyaspor'u konuk ediyor. Yarın akşam RAMS Park'ta oynanacak maç, saat 19.00'da başlayacak. Müsabakayı hakem Ali Şansalan yönetecek.

Galatasaray'da Eksik Çok

Galatasaray'da 7 oyuncu, çeşitli nedenlerle TÜMOSAN Konyaspor maçında forma giyemeyecek.

Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan Mauro Icardi, Davinson Sanchez ve Sergio Oliveira, sarı kart cezalıları Sacha Boey ve Lucas Torreira ile Afrika Kupası'nda mücadele edecek ülkelerinin milli takımlarına davet edilen Hakim Ziyech ve Cedric Bakambu, yarınki maçta görev yapamayacak.

Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz da maç öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Sahasında 25 Maçtır Yenilmiyor

Galatasaray, Süper Lig'de sahasında çıktığı son 25 maçta mağlup olmadı.

Ligde taraftarı önündeki son yenilgisini geçen sezon Giresunspor maçında yaşayan sarı-kırmızılılar, sonrasındaki 25 mücadeleyi kaybetmedi. O maçta Giresunspor'un başında şu an Konyaspor'u çalıştıran Hakan Keleş bulunuyordu.

Galatasaray, söz konusu süreçte Seyrantepe'de çıktığı lig karşılaşmalarında 23 galibiyet, 2 beraberlik yaşadı.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler