Konyaspor'da Cikalleshi'nin Yerine Umut Nayir

Konyaspor'da Sokol Cikalleshi'nin ayrılığına kesin gözüyle bakılırken, yeşil-beyazlı yöneticiler milli oyuncu Umut Nayir transferi için Fenrbahçe ile masaya oturdu. Konyaspor'un tecrübeli oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istediği belirtiliyor.
Konyaspor'da Cikalleshi'nin Yerine Umut Nayir
Kayıt Tarihi: 09.01.2024 11:49 - Son Güncelleme: 08.05.2024 22:36
YAZI
A

Konyasporda Sokol Cikalleshi’nin ayrılığına kesin gözüyle bakılırken, yeşil-beyazlı yöneticiler milli oyuncu Umut Nayir transferi için Fenrbahçe ile masaya oturdu. Konyaspor'un tecrübeli oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istediği belirtiliyor.

Fenerbahçe yönetiminin de Umut Nayir'e transferinde kolaylık göstererek, kiralık gitmesine sıcak baktığı öğrenildi.

Bu Sezon 118 Dakika Süre Aldı

Fenerbahçe ile sözleşmesi 30 Haziran 2025'te bitecek olan Umut Nayir, bu sezon sarı lacivertli formayla 12 maçta 118 dakika süre buldu. Birçok kulüpte forma giyen 30 yaşındaki oyuncu A Milli Takım formasını da 4 kez terletirken, bir gol kaydetti.

Sokol Cikalleshi'ye Arap İlgisi

Tümosan Konyaspor’da Galatasaray maçı öncesinde kadro dışı bırakılan golcü oyuncuya Suudi Arabistan takımlarının ilgisi olduğu, futbolcunun da ayrılmak istediği ifade edildi.

Konyaspor yönetimi takımın menfaatlerine göre oyuncunun transferine izin verecek.



ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler