Köpek Saldırısı Haberi Bu Sefer Sivas'tan!

Sivas'ta misafirliğe giden anne ve 2 çocuğuna köpek saldırdı. Nesrin Bektaş ile çocukları Aysima (7) ve İkra Bektaş (3) köpek ısırması sonucu yaralandı. Köpek, olaya müdahale eden İsa Demir’i de ısırırken, yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Köpek Saldırısı Haberi Bu Sefer Sivas'tan!
Kayıt Tarihi: 25.01.2024 19:45 - Son Güncelleme: 25.04.2024 07:37
YAZI
A

Türkiye'de köpek saldırısı haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Son saldırı Sivas'ta gerçekleşti. Anne ve iki çocuğu felaketin kıyısından döndü.



Sivas'ta Aysima ve İkra Bektaş kardeşlere anneleriyle misafirliğe gittikleri sırada, yolda yürürken köpek saldırdı. Çocuklarını korumaya çalışan anne Nesrin Bektaş'a ve mahalleli İsa Demir'e de saldıran köpek, çevredekilerin müdahalesiyle uzaklaştırıldı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan 4 kişi taksi ile gittikleri Numune Hastanesi’nde kuduz aşısı yaptırdı.

İhbar ile olay yerine giden belediye ekipleri ise bölgedeki bir apartmana giren köpeği yakalayıp, hayvan barınağına götürdü. Çipli olduğu belirlenen köpeğin sokağa terk edilip, edilmediği ile ilgili çalışma başlatıldı. Saldırıya uğrayanların, sahibinin bulunması durumunda şikâyetçi olacakları belirtildi.



Çocukların Bağırmalarını Duyunca Balkondan Atladık

Çocukları köpeğin saldırısından kurtaran İsa Demir, “Mutfakta çay içiyordum. Saldırıya uğrayanlar kız kardeşimin üst katında oturuyor. Kız kardeşim bağırınca birinci kattan aşağı atladık. Köpek çocuğu kolundan tutmuştu. Mecbur dayanamadım. Üzerimdeki kemeri çıkardım. Ondan sonra köpek bana saldırdı. Eniştem süpürgeyle karşılık verince beni bıraktı, yine çocuğa gitti. Ondan sonra apartmana gitti. Kimin köpeği olduğunu bilmiyoruz. Ama biz sahibinden şikâyetçiyiz.” dedi.



Yüzüme Zarar Verdi, Çok Korktum

Çocukları kurtarmak için müdahale eden Kadir Coşkun ise “Yumruk salladım köpeğe bırakmadı. Sonra baktım elini ısırdı. İnanılmaz derecede saldırıyordu” diye konuştu. Köpeğin saldırısını gözyaşlarıyla anlatan Aysima Bektaş, “Biz misafirliğe gidiyorduk. Biz daha köpeği görmeden hemen bize koşup saldırdı. Yüzüme zarar verdi. Çok korktum." dedi.



ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler