Murat Dönmez Yeniden TSYD Konya Şube Başkanı

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şubesi Olağan Genel Kurulu'nda tek liste ile girilen seçimi mevcut başkan Murat Dönmez kazandı. Dönmez, 3. kez başkanlığa seçildi.
Murat Dönmez Yeniden TSYD Konya Şube Başkanı
Kayıt Tarihi: 08.03.2024 15:16 - Son Güncelleme: 28.04.2024 19:34
YAZI
A

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şubesi Olağan Genel Kurulu'nda tek liste ile girilen seçimi mevcut başkan Murat Dönmez kazandı.

Dönmez, 3. kez TSYD Konya Şube Başkanlığına seçilmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Yeni dönemde de Şube olarak önemli faaliyetler yapmayı hedefliyoruz. Umarım, geçtiğimiz yıllarda yaşadığımız pandemi ve deprem gibi acılar, sıkıntılar yaşamayız. Aramıza yeni katılan genç meslektaşlarımızla birlikte güzel işlere imza atacak olmanın heyecanını yaşıyoruz." dedi.

Murat Dönmez başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Mürsel Çetin, Hüseyin Avni Uğur, Kemal Soylu, Hüseyin Turgut, Ferhat Türkoğlu ve Abdullah Leblebici.

Denetleme Kurulu’nda ise Sabit Horasan, Dursun Seyis ve Sefa Özdemir yer aldı.

ETİKETLER:

YORUM YAP

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler