NEÜ Rektöründen Selçuk Rektörüne Ziyaret

NEÜ Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin'e Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu
NEÜ Rektöründen Selçuk Rektörüne Ziyaret
Kayıt Tarihi: 18.01.2016 13:47 - Son Güncelleme: 27.04.2024 11:26
YAZI
A
 Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, NEÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Emin Aydın ve Prof. Dr. Önder Kutlu; Recep Tayyip Erdoğan tarafından Selçuk Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Mustafa Şahin'i ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

Rektör Şeker, Şahin'i tebrik ederek şunları söyledi: "Şehrin iki devlet üniversitesi olan Selçuk Üniversitesi ve Necmettin Erbakan Üniversitesinin tatlı bir rekabet ortamında dayanışma içerisinde birlikte çalışması çok önemli. Böylelikle Konya’mıza, ülkemize ve bilime çok ciddi hizmetler üretileceğine inanıyorum."

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek sözlerine başlayan Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin: "Necmettin Erbakan Üniversitesi başta olmak üzere Konya'da bulunan diğer üniversitelerimizle birlikte şehrimizin ve ülkemizin kalkınmasına yönelik el ele vererek çalışacağız. Ortaya çıkacak projelerle hem üniversitelerimiz, hem şehrimiz, hem de ülkemiz önemli faydalar sağlayacaktır." dedi.



Rektör Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin'e ve yeni göreve gelen ekibine başarılar dileyerek hediye takdim etti.



ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler