Özlem Şahin Konya'ya Geliyor-ÖZEL

Türkiye’nin tanınmış isimlerinden Reiki Master-Nefes Teknikleri Uzmanı, İsim Analisti, Spritüel Yaşam Koçu Özlem Şahin bazı eğitimler için Konya’ya geliyor. Özellikle isim analizi konusunda uzman olan ve bu konuda birçok programa katılmış olan Özlem Şahin, isimlerdeki hangi harflerin hangi enerjiye sahip olduklarını, hangi harflerin şanssızlık ve ağır enerji barındırdığını, hangi isimlerin çocuklara verilmemesi gerektiğinin ipuçlarını verdi.
Özlem Şahin Konya'ya Geliyor-ÖZEL
Kayıt Tarihi: 04.05.2016 19:03 - Son Güncelleme: 09.05.2024 12:09
YAZI
A
 Türkiye’nin bilinen Kişisel Gelişim Uzmanlarından Özlem Şahin bazı eğitimler için Konya’ya geliyor. Konya’da 4 farklı eğitim ve bireysel görüşmeler yapacak olan Özlem Şahin ile bu eğitimlerin içeriği ve detaylarıyla ilgili bir söyleşi yaptık.

EĞİTİM TARİH VE SAATLERİ AŞAĞIDADIR

Özlem Şahin ile yaptığımız söyleşiden önce hakkında kısa bir bilgi aktaralım.



ÖZLEM ŞAHİN KİMDİR?

1977 yılında Ankara'da doğan Özlem Şahin, Psikoloji ve Sosyoloji ile ilgili yurtiçi ve dışında çeşitli eğitimleri tamamladı. Vitiligo rahatsızlığı için kullandığı yöntemlerden dolayı ilgisini alternatif tıpa yoğunlaştırdı. Klinik Hipnoterapi, Bilinçaltı Programlama, Nefes Terapisi ve doğal tıp alanının tümünü kapsayan farklı akademik eğitimler aldı.

Şaman şifacılığı ve enerji sistemleri üzerine Japon, Hintli ve Kızılderili pek çok ustadan eğitim alan Şahin, gerçek iyileşme ve mutlu, başarılı bir yaşam için insanı ruhsal ve bedensel olarak tümden kavrayan bir öğretinin gereğine inanarak mesleki kariyerini de bu alan üzerine kurdu.



Kurucusu ve yöneticisi olduğu Arketip Akademi'nin merkezi Türkiye'de, şubesi ise Kanada'da bulunuyor. Aynı kurumun çatısı altında Kuantum İsim Analizi, Mistik Dükkan, Mistik Akademi gibi farklı markalarla bireysel ve kurumsal danışmanlıklar yapıyor, eğitimler veriyor ve "Mesleki Eğitim Programları" adı altında danışmanlar yetiştirmeye devam ediyor.

ÖZLEM ŞAHİN’İN VİDEOLARI-KATILDIĞI BAZI PROGRAMLAR
Videoları İzlemek İçin Üzerine Tıklayınız

UZMAN TV-İSİM ANALİZİ VİDEOLARI

STAR TV-MELEK PROGRAMI

İSİM ANALİZİ

BOLLUK BEREKET ZENGİNLİK AİRPORT TV

BOLLUK BEREKET ZENGİNLİK 


Türkiye’de tanınmış bir isim olan ve birçok kişinin hayatının değişmesine vesile olan Özlem Şahin’in uzmanlık alanı ise oldukça fazla. Lakabı ise Shamanic. Öğrencileri ve denışanları onu sevgi dolu güleryüzlü ve yardımsever kişiliğiyle tanımlıyor. 

Daha çok spritüel ve mistik alanlarda faaliyet gösteren Şahin, Psikoloji ve Sosyoloji alanlarının dışında, Reiki Master, Kuantum İsim Analisti, Holoterapik-Şamanik Nefes Terapisti, Reiki Master, aura ve çakralar, atalardan özgürleşme ve aile dizimi, İlişkiler, bolluk bereket ve şifalı taşlar, astroloji gibi birçok alanda eğitim almış ve halen bu konularda da uzman olarak eğitimler veriyor.



Şahin ayrıca Enerji, çakralar, reiki gibi konularda spritüel yaşam koçluğu yaparken, doğal şifalı taşlar üzerine de oldukça fazla eğitim vermiş bir eğitmen. Aquamarin, kuvartz, ametist gibi doğal taşların enerjimiz üzerindeki etkileri ve bu taşların enerjisel düzeyde programlanması gibi konularda da oldukça donanımlı bir isim.




Mayıs Ayında Konya’da vereceği eğitimlerle ilgili bilgiler veren Özlem Şahin, bu eğitimlerin Kuantum İsim Analizi Eğitimi, Bolluk Bereket ve Zenginlik Eğitimi, Atalardan Özgürleşme Anne-Baba Faktörü Eğitimi, İlişkiler-Aşkı Çekmek ve Aşk Acısından Kurtulmak Eğitimleri olduğunu söyledi.



Son günlerin oldukça dikkat çeken konularından İsim Analizi Eğitiminde katılımcılara, isimlerimizdeki harflerin gizemi, hayatımıza olumlu-olumsuz etkileri, hangi harflerin hangi enerjik reaksiyonlara neden olduğu gibi birçok bilginin detaylarıyla birlikte verileceğini ve katılımcıların isimlerinin analizinin yapılacağını belirtti.

Şahin son günlerin oldukça popüler konusu olan isimlerdeki harflerle ilgili de bazı ipuçları verdi. Özlem Şahin, ölmüş aile büyüklerinin çocuklara verilmemesi gerektiğini belirterek, bazı isimlerin aşkta, bazı isimlerin bolluk berekette engelleyici enerjiye sahip olduğunu ifade ederek şunları söyledi:


"İnsanların dünyada duymaktan hoşlandıkları en önemli ses kendi isimleridir. Ve yapılan araştırmalar göstermiştir ki ismini seven insanlar yaptıkları işlerde daha başarılıdırlar. 

Bunun en önemli sebebi, kişinin BEN dedikten kendi hakkında bilinçaltında oluşturduğu kodlamalardır. İsimlerimiz adeta bir enerji düğmesidir. Her söylenildiğinde kendimiz hakkında düşündüğümüz iyi kötü her ne ise o enerjinin yaşamımızda çoğalmasını sağlayarak gerçekliğimizi oluşturur. 

Ayrıca ismin kendi anlamı, ona yüklenilen manalar da burada etkin bir rol oynar. 


Örneğin, ölmüş bir aile büyüğünün isminin yeni doğan bebeğe verilmesi son derece sakıncalıdır. Adı “Yiğit” olacağına “Orhan” olan bir çocuk başka bir hayat yaşayacaktır. Bu aynı zamanda ismini taşıdığı kişinin kaderinin de etkilerini taşımasına ve hayatında hedeflerini gerçekleştirmekte zorlanmalar yaşamasına neden olur. 

Adı “Yeter” olan bir kişi bu enerjinin frekansına bürünür ve yeter! Diyeceği şeylerle karşılaşırken yaşamında bolluk akışında da sorunlar olur. 

Veya unisex isimlere sahip olanlar, Derya, Deniz, Onur gibi kariyerlerinde ve aşk yaşamlarında istedikleri noktaya gelmekte zorlanırlar. 


İsim, vermekten ziyade, kişinin alması gereken, seçim yaparak tercih etmesi gereken çok önemli bir simgedir. 

Şaman geleneğinde bunu görürüz. Çocuklar belli bir yaşa gelip kendilerini kanıtlayana kadar onlara özel isim verilmez, çocuk kendi gücünü ve hayat seçimlerini oluşturmaya başladığında ise ismini seçerek hayatını onurlandırır. 


Günümüzde bu duruma en rahat örneği sanatçılarda görebiliriz.

Özel hayatlarına olan saygımdan dolayı isimlerini veremeyeceğim ancak pek çok sanatçıya sahne ismi hazırladım. İlk birkaç albümlerinde istedikleri başarıyı yakalayamayan sanatçılar yeni isimlerinden sonra adları herkes tarafından bilinir hale gelmiştir. 

Sahne ismi almayı bilinçli ya da bilinçsizce pek çok sanatçı gerçekleştirmiştir.  Bu bir tesadüf değildir.  Aklıma gelen bazı örnekler; Müjde Ar – Seda Sayan – Sezen Aksu - Zara – Kubat – Kıraç –Asena – Alişan – Rihanna – Sting – Madonna – Meg Ryan – Tom Cruise gibi pek çok sanatçı sahne adı kullanarak güçlerini ve etki alanlarını genişletmişlerdir."

Özlem Şahin bütün bu konuların eğitimde detaylıca inceleneceği ve katılımcıların isimlerinin tek tek analiz edileceğini belirtti. 



Atalardan Özgürleşme Eğitiminde,
atalarımızdan bizlere genetik miras olarak geçen kök kodların hayatımızı nasıl etkilediğini, büyük büyük babalarımızdan, büyük büyük annelerimizden bize kadar gelen psikolojik, kültürel ve fiziksel faktörlerin bizim hayatımızı farkında olmadan nasıl belirlediği detaylarıyla birlikte bu eğitimde verileceğini söyleyen Şahin, bu kodların nasıl temizleneceği ve enerjisel döngünün nasıl değişeceğinin ve bunun hayatımıza yansıyacak mucizevi etkilerinin de detaylarıyla birlikte anlatılacağını belirtti.



Ayrıca anne ve babanın hayatımızda ve kişiliğimizdeki yerinin de önemine vurgu yapan Şahin, bugün hayatımızda karşılaştığımız birçok olumsuzluğun, bizim zannettiğimiz birçok özelliğimizin aslında nasıl anne ve babaya ilişkin olduğunu farkettiğimizde nasıl büyük bir dönüşüm yaşayacağımızın, bize ait olmayan bu yüklerimizden nasıl arınacağımızın da bu eğitimde detaylarıyla paylaşılacağını belirtti.

Bolluk Bereket ve Zenginlik eğitiminde de, katılımcılara parayla olan ilişkilerimiz, paraya ilişkin inançlarımız, hayatımıza parayı nasıl çekeceğimiz, bolluk ve bereket bilincinin nasıl oluşturulacağı gibi bilgiler verileceğini belirten Özlem Şahin, bazen çok para kazansak bile bunun doyum veren bir şekilde hayatımıza yansımayabileceği , bolluk ve bereketin kazançla direkt ilgisinin olmadığını, hayatın her alanında bolluk ve bereketi nasıl elde edebileceğimizin detaylarını bu eğitimde vereceklerini vurguladı.



Kazanç durumumuzun da bir bilinç durumu olduğunu, kazancımızın bilinçaltı kodlarımızın bir yansıması olduğunu, az kazanıyorsak bunun direkt inançlarımızla alakalı olduğunu
söyleyen Şahin, bu eğitimde parayla ilgili de bilinçaltı inançlarımızı tespit etmek, daha çok kazanmak için bilinçaltımızı programlamak, hayatımıza bolluğu-bereketi ve zenginliği çekmek gibi daha birçok bilginin aktarılacağının da altını çizdi.



Diğer eğitimin ise günümüzün en büyük problemlerinden olan "Mutlu İlişkiler-Aşk Olsun"olacağını söyleyen Özlem Şahin, ikili ve özel ilişkilerimizde nasıl mutlu olabileceğimiz, aşkı-ideal partnerimizi-ideal eşimizi hayatımıza nasıl çekebileceğimiz, ilişkilerimizde sorunlara neden olan bilinçaltı programlarımızı nasıl fark edip dönüştürebileceğimiz, son günlerin en çok şikâyet edilen konularından olan aşk acısından nasıl kurtulacağımız, geçmişimizden özgürleşerek arzuladığımız kişiyi hayatımıza nasıl çekebileceğimiz gibi birçok konunun bu eğitimde detaylarıyla birlikte aktarılacağını söyledi.



Hayatımızda hep aynı tarz ilişkiler yaşıyor ama isimler değişiyorsa, aradığımız ideal eşimizi bulamıyorsak ya da geçmişteki bir kişiye takılıp kalmışsak bilinçaltı kodalarımızı incelememiz gerektiğini belirten Şahin, hangi inançlarımızın hangi tür kişileri hayatımıza çektiği, farkında olmadan ilişkilere kendi bakış açımızı nasıl yansıttığımız gibi derinsel önemli bilgileri ve püf noktalarını eğitimde verileceğini seöyledi.

Özlem Şahin ayrıca Konya’daki eğitimlerinin yanı sıra 1 gün de yaklaşık 1 saat sürecek bireysel-özel görüşmeler yapacak.

Konya’da zaten birçok öğrencisi olan Özlem Şahin, Konya’yı çok sevdiğini, Konya’nın manevi havasının ve enerjisinin oldukça pozitif olduğunun da altını çizerek Konya’ya gelmekten de oldukça mutlu olduğunu belirtti.




Özlem Şahin’in Konya Eğitimleri organizatörü ise, Özlem Şahin’in Konya’ya gelmesinden duyduğu memnuniyeti belirterek, Şahin’in Konya eğitimlerine yoğun bir talep olduğunu ve zaten sınırlı sayıda kişinin katılacağı eğitimlerin neredeyse dolduğunun altını çizdi.


Özlem Şahin Konya Eğitimlerinin tarihlerinin ve detaylarının şu şekilde olacağını belirtti:

28 Mayıs Cumartesi: 12:00 "Bolluk-Bereket ve Zenginlik-Para Enerjisi" Eğitimi
28 Mayıs Cumartesi:18:00 "Atalardan Özgürleşme Eğitimi"
29 Mayıs Pazar: 12:00 "Mutlu İlişkiler-Aşk Olsun" Eğitimi 
29 Mayıs Pazar: 18:00 "Kuantum İsim Analizi Eğitimi "


28 Mayıs Cumartesi: 12:00 "Bolluk-Bereket ve Zenginlik-Para Enerjisi" Eğitimi



Bolluk ve bereket eğitimi / Refah bilincini geliştirmek 

Parasal zekanın yeniden programlanması
Hepimiz refah içerisinde yaşamayı hak ediyoruz ve koşullarımız ne olursa olsun bolluğu bereketi yaşamımıza dahil edecek potansiyele sınırsız güce sahibiz. 

Bu eğitim ekonomik özgürlüğü kazanmak ile ilgilidir.. Para kazanmak için istemediğimiz şeyleri yapmak zorunda olmadığımızda.. ve para olmadığı için istediğimiz şeyleri yapmaktan vazgeçmediğimizde ekonomik özgürlüğümüzü kazanmışız demektir.. 



Bu eğitimde öğrenecekleriniz: 

1)Düşünce yapısının refah üzerinde ki etkileri nelerdir?
2)Çözümlenmemiş duygularımız gelirimizi nasıl kısırlaştırır?
3)İnsan zihninin başlıca engelleyicileri nelerdir?
4)Bilinçaltındaki Bolluk kayıtlarına ulaşmak için doğru sorular sormak
5)Bilinçaltındaki para blokajları nasıl temizlenir?
6)Bolluğu bereketi yaşama çekebilmek için maddesel ve sipritüel uygulamalar nelerdir?
7)Nefes ve maddi kazanç arasındaki bağlantı
8)Evrensel çekim yasaları 
9)Kainat bize bolluk ve bereket enerjisini nasıl aktarıyor?
10)Refah içerisinde yaşamak için uygulanması gereken kurallar nelerdir?
11)Amaçları belirlemek
12)Sözlerin gücü
13)Bolluk ve Bereket Meditasyonu Uygulaması

28 Mayıs Cumartesi:18:00 Atalardan Özgürleşme Eğitimi



-Hayatımızdaki Anne ve Baba Faktörü

BABA para kazanma şeklimizi, eril yönümüzü, genel ilişkilerimizi,
ANNE paramızın bereketini, dişil yönümüzü, yakın ilişkilerimizi sembolize eder, 

Ruhsal Anlaşma: Aile ve Atalar Karması 

29 Mayıs Pazar: 12:00 Mutlu İlişkiler-Aşk Olsun Eğitimi 



Mutlu İlişkiler-İdeal Eşi- Aşkı Çekmek –Aşk Acısından Kurtulmak 

Aşk acısı mı çekiyorsun?

Evli arkadaşlarının yanında TEK başına davet edilmekten sıkıldın mı? 

Darısı başına sözüne AMİN demekten yoruldun mu? 

Sözüm ona çöpçatan arkadaşlarının iyilik yapayım derken Yanlış insanları karşına çıkarmasından sıkıldın mı? 

Her şeyin var ama Aradığın kadın ya da erkeği hala bulamadın mı? 

Sorunlu ve hep aynı ilişkilerden sıkıldın mı?

Bu kez farklı olacak diye başladığın ilişkin yine hüsranla mı bitti? 

Hayat arkadaşın seni anlamıyor mu? 

Senin için Aşk acısı çekiyor olmak normal ama Aşk mutluluğu bir hayal mi sadece!



Aşkta ve Arkadaşlıkta Uyumlu İlişkiler için Mutlu İlişkiler-Aşk Olsun Eğitimi senin de hayatını tamamen değiştirecek. 


29 Mayıs Pazar 18:00 "Kuantum İsim Analizi Eğitimi"



İsminizdeki Gizem ve Harflerin Hayatımıza Etkileri-Bilinçaltı Kodlarımız

Kullanmakta olduğunuz isminizin sunduğu avantajlar ve dezavantajlar ile ücretsiz olarak yapılacaktır.. 

Adının öneminin ne kadar farkındasın? Adını her duyduğunda bilinçaltında neler oluyor? İsim üzerine keyifli bir sohbet.

• Peki, ardında bıraktığın en değerli izin imzan! Sana neler anlatıyor. Hayatının yükselen grafiğinin imzanda gizli olduğunu biliyor musun? Doğru ve etkili bir imza nasıl atılmalıdır?

• Para ile ilişkin nasıl? Bilinçaltın bu konuda sana nasıl mesajlar gönderiyor? Bilmeye hazır mısın?

Kendinle olan ilişkini; kendi kendine düzenlemek için cumartesi günü bize katıl!

Yogi Bhajan, "Sadece yediklerinizi ve giydiklerinizi değiştirerek tüm yaşamınızı değiştirebilirsiniz." der.

Küçük değişimler, büyük değişimleri getirir

30 MAYIS Pazartesi Gün Özlem Şahin Konya'da Bireysel-Özel Görüşmeler Yapacaktır.

EĞİTİM YERİ ZAFER

Tüm Eğitimlerde Katılımcı Sayısı 10 Kişi İle Sınırlıdır. Eğitimler yaklaşık 2-3 saat sürecektir.


Eğitimler Ücret İade Garantilidir.

Özlem Şahin Eğitimlerle ilgili bilgi ve randevu için 10.00-24.00 saatleri arasında 0.532.440.90.84 nolu telefonla irtibata geçilebileceğini belirtti.

ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler