Özlem Şahin'den Konya'da Bilinçaltı Temizliği Seansları

Türkiye’nin tanınmış isimlerinden Reiki Master-Nefes Teknikleri Uzmanı, İsim Analisti, Spritüel Yaşam Koçu Özlem Şahin Bilinçaltı Temizliği Eğitimi için yeniden Konya’ya geliyor.
Özlem Şahin'den Konya'da Bilinçaltı Temizliği Seansları
Kayıt Tarihi: 14.07.2016 11:46 - Son Güncelleme: 08.05.2024 03:15
YAZI
A
  Mayıs Ayında, Konya'da 4 farklı eğitim ve bireysel seanslar yapan ve yoğun bir ilgi ve taleple karşılaşan, Türkiye’nin bilinen Kişisel Gelişim Uzmanlarından Özlem Şahin Bilinçaltı Temizliği için yeniden Konya’ya geliyor.

Konya’da Bilinçaltı Temizliği-Anne Babanın Hayatımıza Etkileri-Atalardan Özgürleşme Eğitimi  ve bireysel görüşmeler yapacak olan Özlem Şahin ile bu eğitimlerin içeriği ve detaylarıyla ilgili bir söyleşi yaptık.

EĞİTİM TARİH VE SAATLERİ AŞAĞIDADIR

Özlem Şahin ile yaptığımız söyleşiden önce hakkında kısa bir bilgi aktaralım.



ÖZLEM ŞAHİN KİMDİR?

1977 yılında Ankara'da doğan Özlem Şahin, Psikoloji ve Sosyoloji ile ilgili yurtiçi ve dışında çeşitli eğitimleri tamamladı. Vitiligo rahatsızlığı için kullandığı yöntemlerden dolayı ilgisini alternatif tıpa yoğunlaştırdı. Klinik Hipnoterapi, Bilinçaltı Programlama, Nefes Terapisi ve doğal tıp alanının tümünü kapsayan farklı akademik eğitimler aldı. 

Şaman şifacılığı ve enerji sistemleri üzerine Japon, Hintli ve Kızılderili pek çok ustadan eğitim alan Şahin, gerçek iyileşme ve mutlu, başarılı bir yaşam için insanı ruhsal ve bedensel olarak tümden kavrayan bir öğretinin gereğine inanarak mesleki kariyerini de bu alan üzerine kurdu.



Kurucusu ve yöneticisi olduğu Arketip Akademi'nin merkezi Türkiye'de, şubesi ise Kanada'da bulunuyor. Aynı kurumun çatısı altında Kuantum İsim Analizi, Mistik Dükkan, Mistik Akademi gibi farklı markalarla bireysel ve kurumsal danışmanlıklar yapıyor, eğitimler veriyor ve "Mesleki Eğitim Programları" adı altında danışmanlar yetiştirmeye devam ediyor.

ÖZLEM ŞAHİN’İN VİDEOLARI-KATILDIĞI BAZI PROGRAMLAR
Videoları İzlemek İçin Üzerine Tıklayınız

UZMAN TV-İSİM ANALİZİ VİDEOLARI

STAR TV-MELEK PROGRAMI

İSİM ANALİZİ

BOLLUK BEREKET ZENGİNLİK AİRPORT TV

BOLLUK BEREKET ZENGİNLİK 


Türkiye’de tanınmış bir isim olan ve birçok kişinin hayatının değişmesine vesile olan Özlem Şahin’in uzmanlık alanı ise oldukça fazla. Lakabı ise Shamanic. Öğrencileri ve denışanları onu sevgi dolu güleryüzlü ve yardımsever kişiliğiyle tanımlıyor. 

Daha çok spritüel ve mistik alanlarda faaliyet gösteren Şahin, Psikoloji ve Sosyoloji alanlarının dışında, Reiki Master, Kuantum İsim Analisti, Holoterapik-Şamanik Nefes Terapisti, Reiki Master, aura ve çakralar, atalardan özgürleşme ve aile dizimi, İlişkiler, bolluk bereket ve şifalı taşlar, astroloji gibi birçok alanda eğitim almış ve halen bu konularda da uzman olarak eğitimler veriyor.



Şahin ayrıca Enerji, çakralar, reiki gibi konularda spritüel yaşam koçluğu yaparken, doğal şifalı taşlar üzerine de oldukça fazla eğitim vermiş bir eğitmen. Aquamarin, kuvartz, ametist gibi doğal taşların enerjimiz üzerindeki etkileri ve bu taşların enerjisel düzeyde programlanması gibi konularda da oldukça donanımlı bir isim. 




Mayıs Ayında Konya’da verdiği eğitimlerle ilgili yoğun bir ilgi ve taleple karşılaşan ve Temmuz Ayında yapacağı Bilinçaltı Temizliği Eğitimiyle ilgili bilgiler veren Özlem Şahin, hayatımızı adeta şekillendiren Anne-Baba ve Atalarımızın bilinçaltımızdaki çok büyük etkisiyle ilgili geniş bir eğitim yapacağını söyledi.




Bilinçaltı Temizliği (Anne-Baba ve Atalarımızın Hayatımıza Etkileri-Atalardan Özgürleşme) Eğitiminde, 
atalarımızdan bizlere genetik miras olarak geçen kök kodların hayatımızı nasıl etkilediğini, büyük büyük babalarımızdan, büyük büyük annelerimizden bize kadar gelen psikolojik, kültürel ve fiziksel faktörlerin bizim hayatımızı farkında olmadan nasıl belirlediği detaylarıyla birlikte bu eğitimde verileceğini söyleyen Şahin, bu kodların nasıl temizleneceği ve enerjisel döngünün nasıl değişeceğinin ve bunun hayatımıza yansıyacak mucizevi etkilerinin de detaylarıyla birlikte anlatılacağını belirtti. 



Ayrıca anne ve babanın hayatımızda ve kişiliğimizdeki yerinin de önemine vurgu yapan Şahin,bugün hayatımızda karşılaştığımız birçok olumsuzluğun, bizim zannettiğimiz birçok özelliğimizin aslında nasıl anne ve babaya ilişkin olduğunu farkettiğimizde nasıl büyük bir dönüşüm yaşayacağımızın, bize ait olmayan bu yüklerimizden nasıl arınacağımızın dabu eğitimde detaylarıyla paylaşılacağını belirtti.

Bu eğitime dair biraz daha bilgi istediğimiz ve Atalarımızın hayatımıza nasıl bir etkisi olabileceğine dair sorumuzla ilgili Özlem Şahin Şunları Söyledi:

Atalarımızın yaşadıkları, bizim kaderimizi nasıl etkiler? 

"Hepimiz bedenlenmiş ruhsal varlıklarız. Şimdi yaptıklarımız ve yapmadıklarımız gelecek nesilleri etkilerken, geçmişte atalarımızın yaptıkları ve yapmadıkları da bizim şimdiki sağlık, varlık, başarı gibi hayatımızın genelini etkileyen ruhsal anlaşmalarımızla bu gün yaşam kalitemizi belirler.

Anne: Genel olarak manevi dünyamızı, sosyal ilişkilerimizi, aşk, bereket, dişi enerjimizi, bereketimizi simgelerken,

Baba: Genel olarak maddi dünyamızı, kariyer, başarı, iş ilişkilerimizi, para kazanış şeklimizi, eril yönümüzü ve gücümüzü temsil eder.



Bu konu oldukça detaylıdır ancak, bu çalışma ile temel olarak;

Anne ve Baba ile ruhsal beslenme bağını güçlendirmek ve karmik yüklerinden özgürleşmeyi,

Ataları onurlandırma ve karmik yüklerinden özgürleşmeyi ,

Bilinçli ve bilinçsizce yaptığımız ruhsal anlaşmaları temizleme üzerine paylaşımda bulunacağız.

Bize ait olmayan roller ve özdeşleştiğimiz kaderi -saygı ve sevgi ile – iade ederek, gereksiz yüklerimizle vedalaşarak, hayat yolumuza daha hafif ve rahatlamış olarak devam edebilmemizi sağlayacak yolları öğreneceğimiz bu eğitimde görüşmek üzre."



Özlem Şahin ayrıca Konya’daki eğitimlerinin yanı sıra 1 gün de yaklaşık 1 saat sürecek bireysel-özel görüşmeler yapacak.

Konya’da zaten birçok öğrencisi olan Özlem Şahin, Konya’yı çok sevdiğini, Konya’nın manevi havasının ve enerjisinin oldukça pozitif olduğunun da altını çizerek Konya’ya gelmekten de oldukça mutlu olduğunu belirtti. 




Özlem Şahin’in Konya Eğitimleri organizatörü ise, Özlem Şahin’in yeniden Konya’ya gelmesinden duyduğu memnuniyeti belirterek, Şahin’in Konya eğitimlerine ve özellikle özel seanslarına yoğun bir talep olduğunu belirtti.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Özlem Şahin’in Konya’daki Eğitim Programları İse Şöyle:


BİLİNÇALTI TEMİZLİĞİ EĞİTİMİ
(Anne-Baba ve Atalarımızın Hayatımıza Etkileri-Atalardan Özgürleşme)

26 AĞUSTOS CUMA: Başlama Saati: 20:30

Bu eğitimde katılımcılara Özel Subliminal-Bilinçaltı Temizliği Telkin CD seti hediye edilecektir.

(EĞİTİM DOLDU)

Eğitimlerde katılımcı sayısı "10 kişidir ve eğitimler ücret iade garantilidir."
Eğitimler ve özel görüşmeler 12 yaşından büyük kişiler için geçerlidir.


ÖZEL-BİREYSEL GÖRÜŞMELER

Özlem Şahin 26 AĞUSTOS CUMA
(Bu Tarihteki Bireysel Görüşmeler Doldu)

27 Ağustos Cumartesi ve 28 Ağustos Pazar Gün de Bilinçaltı Temizliği Bireysel-Özel Görüşmeler Yapacaktır.

Bireysel görüşmeler sonrasında
 "kişiye özel" Bilinçaltı Telkin CD seti yapılacaktır.


Detaylı bilgi ve randevu için 10:00 24:00 saatleri arasında 0.532.440.90.84 nolu telefonla irtibata geçebilirsiniz.

EĞİTİM ve Bireysel Seans YERİ: ZAFER-Alaaddin Karşısı 

Ayrıca; www.konyaakademi.com
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Özlem Şahin, isteyen herkesin bu eğitimlere katılabileceğini belirtti. 

ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler