Refik Tuzcuoğlu Basın Mensuplarıyla Buluştu

AK Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Refik Tuzcuoğlu basın mensuplarıyla bir araya gelerek, tarihindeki gibi görkemli bir geçmişe sahip olmak adına Türkiye’nin duruşuna katkıda bulunmak istediğini söyledi.
Refik Tuzcuoğlu Basın Mensuplarıyla Buluştu
Kayıt Tarihi: 18.02.2015 10:14 - Son Güncelleme: 18.04.2024 02:10
YAZI
A
 Tuzcuoğlu, “Türkiye’nin de içinde bulunmuş olduğu Orta Doğu coğrafyasındaki karmaşalar, bütün bu karmaşanın, kangren olan bu yapıların arasında Türkiye bir istikrar adası gibi. Büyümesini sürdürüyor. Aynı zamanda bölge halklarına bir heyecan veriyor.
Dolayısıyla Türkiye’nin burada ortaya koymuş olduğu misyon, Türkiye’nin buradaki büyüme istidadı, Türkiye’nin bölge insanına vermiş olduğu moral ve motivasyon, inşallah tarihimizdeki gibi görkemli bir geçmişe sahip olmak adına Türkiye’nin bu duruşunda biz de kendi çapımızda bir katkıda bulunmak arzusundayız” dedi.

AK Parti’nin aday adaylık sürecindeki çalışmalarının, ülke ve millet adına hayırlı sonuçlar doğuracağına inandığını belirten Tuzcuoğlu, “Şu anda AK Parti’nin kaderi, Türkiye’nin kaderiyle örtüşen bir kader haline geldi. AK Parti şu anda milletin birlik ve beraberliğini ülkenin dirlik ve düzenini, ülkemizin istikrarının bir sembolü haline geldi. İşte bu istikrarı, bu dirlik ve düzeni, kardeşlik havasını devam ettirmek gerekiyor. Bu konuda herkese büyük görev ve sorumluluklar düşüyor. Neticenin hayırlı olmasını, yaklaşan seçimlerin, yeni süreçlerin hem ülkemiz hem milletimiz adına hayırlar getirmesini Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyorum” şeklinde konuştu.
ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler