Selçuk Üniversitesi ODTÜ ve Boğaziçi'nin Ardından 3.Oldu

Selçuk Üniversitesi (SÜ) İletişim Fakültesi öğrencileri Yıldız Holding tarafından düzenlenen marka yaratma ve ürün geliştirme odaklı Bizz@Kampüs Yarışması’nda 125 üniversiteden bin 325 takım ve 3 bin 975 yarışmacı arasında üçüncü olmayı başardı. Selçuk Üniversitesi, aynı zamanda yarışmada iki yıl üst üste finale kalma başarısını gösteren tek üniversite oldu.
Selçuk Üniversitesi ODTÜ ve Boğaziçi'nin Ardından 3.Oldu
Kayıt Tarihi: 26.06.2014 13:42 - Son Güncelleme: 10.05.2024 07:45
YAZI
A
 


Her yıl farklı bir Yıldız Holding markası ile üniversite öğrencilerinin yaratıcı projelerini ödüllendiren yarışma platformu bizz@kampüs, bu yıl 3’üncü kez gerçekleştirildi. Sadece facebook üzerinden alınan başvurularla, üçer kişilik ekipler halinde katılan takımlar, bu yıl Ülker Çikolatalı Gofret için “en parlak fikirlerini” ortaya koydu.



125 ÜNİVERSİTE ARASINDA İLK 3’E GİRDİLER

Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü’nden bu yıl mezun olan Oğuzhan Sarı, Kerim Öksüz ve Mehmet Emiroğlu, Yıldız Holding’in düzenlediği Bizz@Kampus yarışmasına üniversiteyi temsilen katıldı. Üniversite öğrencilerinin yaratıcı ve stratejik düşünerek yeteneklerini geliştirebilmelerini hedefleyen yarışmada ‘Ülker Çikolatalı Gofret Beşi Bi Yerde’ başlıklı projeleri ile yarışan öğrenciler, 125 üniversite, bin 325 takım ve 3 bin 975 yarışmacı arasında mücadele verdi. İlk aşamada bin 325 takım arasından 50 takım yarı finale, ardından da 10 takım finale kaldı. Finalist takımlar arasında yapılan son elemede ise Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü’nden Oğuzhan Sarı, Kerim Öksüz ve Mehmet Emiroğlu üçüncülüğe layık görüldü. Öğrenciler 7 bin 500 TL para ödülü ve Yıldız Holding’ten staj hakkı elde etti. Ödül alan öğrencilere Selçuk Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Başak Solmaz danışmanlık yaptı.

İKİ YIL ÜST ÜSTE FİNALE KALAN TEK ÜNİVERSİTE

Yarışmada ilk sırayı Ortadoğu Teknik Üniversitesi, ikinci sırayı ise Boğaziçi Üniversitesi elde etti. Yıldız Holding Yönetim Kurulu Binası’nda gerçekleştirilen ödül töreninde ödül almaya hak kazanan öğrencilere, ödülleri düzenlenen törenle verildi. Selçuk Üniversitesi, 2 yıldır yapılan yarışmada geçtiğimiz yıl da finale kalarak ilk 10 içinde yer almıştı. Selçuk Üniversitesi, yarışmada iki yıl üst üste finale kalma başarısını gösteren tek üniversite oldu.
ETİKETLER:
Nöbetçi Eczane

Kategorideki Diğer Haberler